Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Καλύτερα… συνοδηγός ο Εμπαπέ!

Καλύτερα… συνοδηγός ο Εμπαπέ!

Γιατί ο Γάλλος άσος δεν πρόκειται να οδηγήσει το επίσημο αυτοκίνητο που έχουν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης;

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει το επίσημο αυτοκίνητο που παρέχεται στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης για προσωπικούς λόγους.

Η ισπανική ομάδα έχει συμφωνία συνεργασίας με τη BMW, η οποία της παρέχει ηλεκτρικά μοντέλα, αλλά ο Γάλλος παίκτης θα αποτελέσει εξαίρεση.

Θα ταξιδεύει πάντα με οδηγό γιατί δεν έχει δίπλωμα οδήγησης! Θα μπορούσε να το έχει πριν από περισσότερα από πέντε χρόνια. Στη Γαλλία, όπως και στην Ισπανία, μπορείτε να αποκτήσετε την άδεια από την ηλικία των 18 ετών.

Αν και το να έχεις ιδιωτικό οδηγό μπορεί να φαίνεται σαν μια ακόμη εκκεντρικότητα ενός νεαρού ποδοσφαιριστή, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Στην περίπτωση του Κιλιάν, από τότε που υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, σε ηλικία 18 ετών, ο παριζιάνικος σύλλογος έβαλε στη διάθεσή του έναν αποκλειστικό οδηγό, σωματοφύλακα και μάγειρα.

Η ιδέα ήταν να τον συνοδεύσει ο οδηγός μέχρι ο διεθνής ποδοσφαιριστής να έπαιρνε την άδεια οδήγησης. Μάλιστα, ο σύλλογος είχε οργανώσει και μαθήματα για αυτόν σε σχολές οδηγών στη γαλλική πρωτεύουσα, αλλά εκείνος ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε να πάρει δίπλωμα.

Τώρα που βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσει ο καστιγιάνικος σύλλογος, ο οποίος έχει συμφωνία συνεργασίας για αυτοκίνητα σε όλους τους παίκτες του.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Bleacher Report, η απόκτηση του διπλώματος οδήγησης δεν ήταν ποτέ στις προτεραιότητές του. Ο Εμπαπέ εξομολογήθηκε ότι από πολύ μικρός ήταν επικεντρωμένος στην ανάπτυξή του ως ποδοσφαιριστής. Ήθελε να βγάλει τα προς το ζην ως ποδοσφαιριστής και δεν είχε χρόνο να μάθει να οδηγεί.

«Είναι ένα από τα μειονεκτήματα του να είσαι επιτυχημένος νωρίς», σχολίασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Μου έλειψαν απλά πράγματα όπως το να έχω άδεια οδήγησης. Νομίζω ότι όλοι το έχουν. Για πολλούς ανθρώπους είναι υποχρέωση, αλλά δεν ήταν για μένα. Η άδεια είναι συνήθως συνώνυμη με την αυτονομία, αλλά είχα αυτονομία πολύ νωρίς γιατί πάντα είχα οδηγούς στη διάθεσή μου. «Δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα», κατέληξε ο Γάλλος σταρ.

Αν και δεν έχει δίπλωμα οδήγησης, υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Γάλλος σταρ έχει μια συλλογή από αυτοκίνητα υψηλού επιπέδου. Έχει δημοσιευθεί σε διάφορα μέσα ότι είναι ιδιοκτήτης μιας περιορισμένης έκδοσης Ferrari 488 Pista. Ένα σπορ αυτοκίνητο που έχει τιμή γύρω στις 500.000 ευρώ. Μια ακριβή απόλαυση που ο επιθετικός θα μπορεί να απολαύσει μόνο μέσα στο γκαράζ του καθώς δεν μπορεί να το οδηγήσει.

Επιπλέον, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι απολαμβάνει και άλλα μοντέλα κατάλληλα για κάποιον χωρίς άδεια οδήγησης. Είναι ένα Volkswagen Multi Van, που έχει τιμή 80.000 ευρώ και ένα άλλο βαν, Mercedes-Benz V-Class 134.000 ευρώ. Δύο οχήματα με πολύ χώρο στα πίσω καθίσματα και ιδανικά για όσους έχουν οδηγό και μπορούν να κυκλοφορούν άνετα.

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024