Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάιντεν: Επικρίνει τον υποψήφιο αντιπρόεδρο του Τραμπ και τα «μεγάλα λόγια» του

Μπάιντεν: Επικρίνει τον υποψήφιο αντιπρόεδρο του Τραμπ και τα «μεγάλα λόγια» του

Ο Τζο Μπάιντεν ανέφερε πως παρά «τα μεγάλα λόγια» του για την εργατική τάξη, ο Τζ. Ντ. Βανς και ο Τραμπ «θέλουν ν’ αυξήσουν τους φόρους για τα νοικοκυριά της μεσαίας τάξης...».

Μετά την ανακοίνωση του ρεπουμπλικάνου υποψήφιου για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ ότι επέλεξε τον Τζ. Ντ. Βανς για αντιπρόεδρό του στην περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές τον Νοέμβριο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επέκρινε τον γερουσιαστή από το Οχάιο ότι φιλοδοξεί να πλήξει φορολογικά τη μεσαία τάξη και να ευνοήσει παράλληλα τους πλούσιους (στη φωτογραφία, επάνω, από το Reuters/Tom Brenner, ο Μπάιντεν χθες Δευτέρα στην Κοινή Βάση Αντριους, στο Μέριλαντ, όπου σταθμεύει το Air Force One).

«Προστατέψτε τη Δημοκρατία. Νικήστε Τραμπ-Βανς»

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο δημοκρατικός πρόεδρος ανέφερε πως παρά «τα μεγάλα λόγια» του για την εργατική τάξη, ο γερουσιαστής του Οχάιο και ο Τραμπ «θέλουν ν’ αυξήσουν τους φόρους για τα νοικοκυριά της μεσαίας τάξης, αλλά να τους περικόψουν για τους πλούσιους».

«Λοιπόν, δεν σκοπεύω να τους το επιτρέψω», υπογραμμίζει ο Τζο Μπάιντεν στην ανάρτηση που καταλήγει με το μήνυμα: «Προστατέψτε τη Δημοκρατία. Νικήστε (το δίδυμο) Τραμπ-Βανς».

Η υποψηφιότητα Βανς

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Βανς έγινε κατά τη διάρκεια του μεγάλου προεκλογικού συνεδρίου του ρεπουμπλικανικού κόμματος που διεξάγεται στο Μιλγουόκι, στον απόηχο της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Η επιλογή του γερουσιαστή από το Οχάιο δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία καθώς το όνομά του είχε ακουστεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Στον αντίποδα, οι δύο άλλοι κορυφαίοι ρεπουμπλικανοί υποψήφιοι, ο γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο από τη Φλόριντα και ο κυβερνήτης της Βόρειας Ντακότα Νταγκ Μπέργκαμ, ενημερώθηκαν νωρίτερα ότι δεν θα επιλεγούν ως αντιπρόεδροι του Τραμπ στην κούρσα των εκλογών, σύμφωνα με το NBC News (περισσότερα εδώ).

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024