Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Ρέμος: Η νέα απάντηση του στις κατηγορίες για τη φοροδιαφυγή

Αντώνης Ρέμος: Η νέα απάντηση του στις κατηγορίες για τη φοροδιαφυγή

Ο τραγουδιστής βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία.

Ο Αντώνης Ρέμος διανύει μια δύσκολη περιόδο τον τελευταίο καιρό, αφού ελέγχεται από τις αρμόδιες Αρχές για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και μη καταβολή χρεών, μετά από πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα, με το οποίο δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του.

Στη συναυλία που έδωσε ο τραγουδιστής στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουλίου έστειλε το δικό του μήνυμα από τη σκηνή για την πολυσυζητημένη υπόθεση που τον αφορά.

Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους

Όλα στην ώρα τους. Αλλά να ξέρετε ένα πράγμα, ποτέ δε σας έχω κοροϊδέψει, ποτέ δε σας έχω πει ψέματα και αυτά που λέω, πραγματικά τα εννοώ. Κι αν κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν σαν το τέρας που έχουν στην καρδιά και το μυαλό τους, αυτό το τέρας θα τους φάει, να το ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

Η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει

«Η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει. Η αλήθεια είναι αυτή που βγαίνει πάντα στον αέρα», τόνισε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο τραγουδιστής ενώπιον των χιλιάδων θαυμαστών που συνέρρευσαν στο Θέατρο Γης για να τον απολαύσουν.

@steve.toumpas Ποσο μαγικα ηταν 💛 #viral #greece #fy #φοργιου #μπεςφοργιου #aremovic #vlog ♬ πρωτότυπος ήχος – Steve.89_

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024