Η Αντέλ μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τα μελλοντικά της πλάνα, αποκαλύπτοντας σε συνέντευξή της πως χρειάζεται ένα μεγάλο διάλειμμα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Αντέλ σημείωσε τεράστια παγκόσμια επιτυχία με τέσσερα στούντιο άλμπουμ της 19, 21, 25 και 30.

Η τραγουδίστρια αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα διάλειμμα από το Las Vegas Residency, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με ανθρώπους από όλο τον κόσμο να ταξιδεύουν για να παρακολουθήσουν τις εμφανίσεις της.

Αν και βρίσκεται σε διάλειμμα από τις εμφανίσεις της, η Αντέλ πρόκειται να επιστρέψει σε λίγους μήνες, καθώς έχει οκτώ παραστάσεις στο Μόναχο.

Ενώ οι θαυμαστές της ήταν αισιόδοξοι ότι το τέλος των εμφανίσεών της μπορεί να σήμανε τη δημιουργία ενός νέου άλμπουμ της, η Αντέλ έχει απογοητευτικά νέα για αυτούς.

Η 36χρονη Αντέλ είπε στο γερμανικό περιοδικό ZDF ότι σχεδιάζει να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα. «Δεν έχω καθόλου σχέδια για νέα μουσική. Θέλω να κάνω ένα μεγάλο διάλειμμα μετά από αυτό και νομίζω ότι θέλω να κάνω άλλα δημιουργικά πράγματα, μόνο για λίγο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θέλει την ανωνυμία της

Το τελευταίο άλμπουμ της 30 κυκλοφόρησε το 2021, ενώ το προηγούμενο, το 25, κυκλοφόρησε το 2015, κάτι που σημαίνει ότι οι θαυμαστές της περίμεναν για έξι ολόκληρα χρόνια για νέα δουλειά από την Αντέλ.

Στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε ότι παλεύει με τη φήμη. «Μου λείπουν τα πάντα πριν γίνω διάσημη. Νομίζω περισσότερο το ότι ήμουν ανώνυμη» εξομολογήθηκε.

«Δεν μου αρέσει που είμαι διάσημη. Μου αρέσει ότι μπορώ να κάνω μουσική συνέχεια όποτε θέλω και ο κόσμος είναι δεκτικός σε αυτή και μου αρέσει. Γιατί αυτό είναι αρκετά αδιανόητο… αυτό δεν συμβαίνει ποτέ στους ανθρώπους» επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Αλλά η πλευρά της φήμης, το μισώ απόλυτα και μου λείπουν τα πάντα πριν συμβεί όλο αυτό. Το γεγονός ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται ακόμα και για τη φωνή μου και για τα τραγούδια μου είναι αρκετά τρελό, δεν νομίζω ότι γίνεται ποτέ φυσιολογικό. Οπότε αξίζει τον κόπο. Απλώς βρίσκουμε την ισορροπία» συνέχισε η Αντέλ.