Δεν είχαν σύμμαχό τους τον καιρό ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας τους στα νησιά της Μάγχης, ενώ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα για το βασιλικό ζεύγος.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν μια καταρρακτώδη βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους καθώς παρακολουθούσαν μια παρέλαση στην πρωτεύουσα του St Helier στο Jersey.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, συγκεκριμένα, έπρεπε κρατούν ομπρέλες για να προστατευτούν από τον καιρό, με την Καμίλα να χρειάζεται να βάλει το πανωφόρι της για να την κρατηθεί ζεστή ενάντια στις θυελλώδεις συνθήκες.

Αλλά καθώς προσπαθούσε να φορέσει την καμπαρντίνα της, που είχε αρχικά ριγμένη στους ώμους της, δεν τα κατάφερνε.


Η Καμίλα αγωνιζόταν να κρατήσει την ομπρέλα της, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθούσε να βάλει το δεξί της χέρι στο παλτό της, παρακινώντας έναν εκνευρισμένο Κάρολο να τη βοηθήσει.

Τι είπε ο εκνευρισμένος Κάρολος σε Καμίλα και βοηθό

Ένας αναγνώστης χειλιών αποκαλύπτει τι φέρεται να είπε ο βασιλιάς Κάρολος στη σύζυγό του. Ο αναγνώστης χειλιών Jacqui Press, συγκεκριμένα, αποκάλυψε στην Daily Mail ότι ο Κάρολος είπε στην Καμίλα: «Μετακίνησε το χέρι σου από πίσω».

Όταν αυτό δεν λειτούργησε, ένας βοηθός κλήθηκε να βοηθήσει την Καμίλα με το παλτό της. Και ο Jacqui πιστεύει ότι ο Κάρολος τον διέταξε εκνευρισμένα: «Έλα να τη βοηθήσεις!».

Σχολιάζοντας το περιστατικό, η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς, είπε ότι η Καμίλα έχει «παρόμοια σχέση με τα αδιάβροχα όπως ο Κάρολος με τα στιλό που διαρρέουν».

«Κολλημένη μόνο με το ένα χέρι στο μανίκι, ο Κάρολος στράφηκε να βοηθήσει, αλλά μόνο αφού έκανε μια γκριμάτσα που σήμανε κάποια απογοήτευση και αυξανόμενο εκνευρισμό», επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Το ανυπόμονο τράβηγμα του μανικιού της έκανε τα πράγματα χειρότερα και, όπως τα επεισόδιά του με τα στιλό, φαίνεται να κοιτάζει πίσω σε κατάσταση ιδιοτροπίας για να ζητήσει από κάποιον άλλο από το προσωπικό να κάνει τη δουλειά αντί αυτού. Η καημένη η Καμίλα είναι απογοητευμένη μέσα στο παλτό, αλλά λίγο πριν ξαναβρεί την πόζα και την ψυχραιμία της και να επιστρέψει στον βασιλικό της ρόλο», πρόσθεσε.