Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί η Αθηνά Ωνάση δεν έρχεται ποτέ στην Ελλάδα

Γιατί η Αθηνά Ωνάση δεν έρχεται ποτέ στην Ελλάδα

Ο στυλίστας Δημήτρης Γραμματικογιάννης δίνει τη δική του εκδοχή για τον λόγο που κρατά την Αθηνά Ωνάση μακριά από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Με αφορμή μία φωτογράφιση που έγινε με φόντο σε ένα από τα έξι Boeing που είχε αγοράσει ο Αριστοτέλης Ωνάσης και στην οποία συμμετείχε η Κλειώ Ρόμπερτς (η κόρη της Ναταλίας Δραγούμη), ο στυλίστας Δημήτρης Γραμματικογιάννης μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool για τον λόγο που η Αθηνά Ωνάση δεν θέλει να επισκεφθεί τη χώρα μας.

«Λείπει ένας Ωνάσης σήμερα, υπάρχουν περιοχές σαν την Πάρο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη που προάγουν μόδα, αλλά όχι ελληνικά brands» σημείωσε αρχικά ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την Αθηνά Ωνάση, ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης εξήγησε γιατί δεν επισκέπτεται ποτέ την Ελλάδα.

«Γενικά, τα παιδιά που έχουν επώνυμους γονείς, έχουν φοβία να εκτεθούν. Νομίζω ότι η Αθηνά πάσχει από αυτό το σύνδρομο και είναι κατανοητός ο φόβος που τη διακατέχει».

Ο έρωτας για την Αθηνά Ωνάση

Είναι εδώ και καιρό που η Αθηνά Ωνάση δεν τροφοδοτεί τα media, με τα δημοσιεύματα για ένα χρονικό διάστημα να έχουν φουντώσει για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της χρυσής κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση.

Τελευταία φορά που είδαμε την Αθηνά Ωνάση ήταν πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Μόντε Κάρλο.

Έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, με τα δημοσιεύματα να επικεντρώνονται στον άνθρωπο που φέρεται να της έχει κλέψει την καρδιά, τον Ιταλό Alberto Zorzi.

Η Αθηνά Ωνάση δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό. Μετά από ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο με τον Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, τον άνθρωπο που σημάδεψε τη ζωή της, η χρυσή κληρονόμος φαίνεται πιο ώριμη από ποτέ.

Φέρει ένα βαρύ όνομα, με τις τραγωδίες να έχουν σημαδέψει την οικογένειά της. Έχει σταματήσει να επισκέπτεται την Ελλάδα, ίσως σε μια προσπάθεια να αποτινάξει την τραγική μοίρα της οικογένειάς της.

Ζει τον έρωτά της μακριά από τα φώτα

Και ενώ πριν από καιρό, ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο έγινε πατέρας για τρίτη φορά, η Αθηνά Ωνάση φέρεται να ζει τον έρωτά της με τον επίσης ιππέα Alberto Zorzi.


Ήταν αρκετά δύσκολα τα χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Αλβάρο. Οι απαιτήσεις του για το διαζύγιό τους είχαν γίνει πρωτοσέλιδο, καθώς διεκδικούσε μια τεράστια περιουσία από τη χρυσή κληρονόμο. Ήταν μεγάλος έρωτας. Ο γάμος τους κράτησε 11 χρόνια, με τη διπλή ζωή του και τις απιστίες του να παρουσιάζονται στο δικαστήριο. Θα έβαζε με κάθε τρόπο φρένο στις παράλογες απαιτήσεις του.

Αφήνοντας στην άκρη όσα την πλήγωσαν στο παρελθόν, η Αθηνά Ωνάση διεκδικεί εκ νέου την ευτυχία στο πλευρό του Ιταλού Alberto Zorzi. Η σχέση τους μετρά, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, αρκετά χρόνια. Φέρεται να γνωρίστηκαν λίγο μετά το διαζύγιό της, το 2017. Η χρυσή κληρονόμος είναι ίσως πιο έτοιμη από ποτέ για να αποκτήσει τη δική της οικογένεια. Μπορεί και να είναι έτοιμη να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας στο πλευρό της τον ιππέα Alberto Zorzi.

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024