Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τελείωσε το παραμύθι για πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Τελείωσε το παραμύθι για πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Ένας βασιλικός σχολιαστής από την Αμερική εξηγεί πώς τελείωσε ο έρωτας των πολιτών με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Το παραμύθι στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τελείωσε για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, καθώς το λαμπερό ζευγάρι δεν έχει κερδίσει την εύνοια των Αμερικανών, όπως αναφέρει ένας βασιλικός σχολιαστής με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο Lee Cohen σημείωσε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν κάποτε την επιτομή ενός σύγχρονου παραμυθιού, αλλά τώρα πιστεύει ότι η γκρίνια τους τα έχει αλλάξει όλα. Και ο έρωτος των ΗΠΑ με το ζευγάρι έχει ψυχρανθεί σημαντικά.

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ λατρεύουν απλώς να παραπονιούνται. Και στην αισιόδοξη κοινωνία της Αμερικής, αυτό φαίνεται κακό. Ενώ ορισμένοι βλέπουν τη διαφάνεια του ζευγαριού ως μια γενναία στάση ενάντια στη θεσμική ακαμψία, πολλοί το αντιλαμβάνονται ως αχαριστία και διχασμό» έγραψε χαρακτηριστικά στη US Sun.

«Ένα τμήμα Αμερικανών, ιδιαίτερα όσοι από εμάς σέβονται και θαυμάζουν τη μοναρχία, βρίσκουν αυτές τις επαναλαμβανόμενες επικρίσεις ασεβείς και ανάρμοστες. Έτσι, η ατελείωτη αφήγηση παραπόνων των Σάσεξ έχει απομακρύνει πολλούς που κάποτε θαύμαζαν την ειλικρίνειά τους» υπογραμμίζει.

Η Μέγκαν Μαρκλ συντετριμμένη που δεν τη θαυμάζουν

Ο Lee Cohen αναφέρθηκε σε μια σειρά γεγονότων που έχουν αποξενώσει τους Σάσεξ από τους Αμερικανούς πολίτες. Από τη διαβόητη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ μέχρι τη δημοσίευση της αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι.

Στο μεταξύ, η Μέγκαν Μαρκλ παλεύει να καταλάβει γιατί δεν προκαλεί σεβασμό και θαυμασμό στο ευρύ κοινό, σύμφωνα με βασιλικό εμπειρογνώμονα.

Νωρίτερα φέτος φάνηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ εργαζόταν σε πολλά projects. Από το λανσάρισμα του νέου της brand American Riviera Orchard μέχρι την παραγωγή δύο εκπομπών για το Netflix και την κυκλοφορία ενός νέου podcast.

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024