Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Εκτέλεσε» τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, έγινε χαμός και ομολόγησε πως ήταν μεθυσμένη

«Εκτέλεσε» τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, έγινε χαμός και ομολόγησε πως ήταν μεθυσμένη

Η ερμηνεία της Ίνγκριντ Άντρες στον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ δεν άργησε να γίνει viral για την παραφωνία της. Η συγγνώμη, η παραδοχή πως ήταν μεθυσμένη και η υπόσχεση για αποτοξίνωση.

Η ερμηνεία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας της κάντρι Ίνγκριντ Άντρες στον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ σε αγώνα μπέιζμπολ δεν άργησε να γίνει viral και προκάλεσε αντιδράσεις καθώς δεν κατάφερε να «πατήσει» νότα.

Η Ίνγκριντ Άντρες άνοιγε το σόου στο Home Run Derby της Δευτέρας στο Άρλινγκτον του Τέξας και ο κόσμος δεν άργησε να εκφράσει το σοκ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Λυπάμαι πολύ, είμαι σίγουρη ότι η Ίνγκριντ Άντρες είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά αυτός ήταν ένας από τους χειρότερους εθνικούς ύμνους που νομίζω ότι έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου», ανέφερε ένας χρήστης στα social media.

«Όταν η μαμά σου λέει ψέματα πως είσαι σπουδαία τραγουδίστρια», ανέφερε χαρακτηριστικά άλλος χρήστης.

Η συγγνώμη της Ίνγκριντ Άντρες

Μετά τις σφοδρές επικρίσεις και τα κοροϊδευτικά σχόλια για την ερμηνεία της, η 32χρονη Ίνγκριντ Άντρες έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν θα σας πω μ@@@κίες, ήμουν μεθυσμένη χθες το βράδυ. Σήμερα θα μπω σε ένα ίδρυμα για να πάρω τη βοήθεια που χρειάζομαι. Δεν ήμουν εγώ χθες το βράδυ.

Ζητώ συγγνώμη από την MLB, όλους τους οπαδούς και τη χώρα που αγαπώ τόσο πολύ, για αυτή την ερμηνεία. Θα σας ενημερώσω για το πώς πάει η αποτοξίνωση, έχω ακούσει ότι είναι σούπερ διασκεδαστική» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ίνγκριντ Άντρες.

«Λυπάμαι πολύ που το περνάς αυτό. Σου στέλνω τις σκέψεις μου. Να προσέχεις τον εαυτό σου και θα βγεις από όλο αυτό πιο δυνατή» σχολίασε μια χρήστης κάτω από την ανάρτηση της απολογίας της.

«Αυτή είναι η καλύτερη στρατηγική μάρκετινγκ στην ιστορία της μουσικής» επισήμανε άλλος χρήστης στα σχόλια της ανάρτησής της.

Η Ίνγκριντ Άντρες έχει κερδίσει τέσσερις φορές βραβείο Grammy και έγινε γνωστή γράφοντας τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες, όπως το Girl In The Mirror της Bebe Rexha και το Boys της Charli XCX.

Το ντεμπούτο άλμπουμ της από το Nashville κυκλοφόρησε το 2020 και το πρωτοποριακό single More Hearts Than Mine έφτασε στο νούμερο 30 των αμερικανικών charts.

Sports in

Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε επέκταση του Αταμάν (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα social media άφησε να εννοηθεί πως ο Εργκίν Αταμάν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024