Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24. Η ηθοποιός και μητέρα 2 αγοριών μίλησε εταξύ άλλων για την εμπειρία της από τον αθλητισμό τα χρόνια της εφηβείας.

Όλα τα κορίτσια δεν τρώγαμε

«Το δεν τρώμε στη ρυθμική είναι από πολύ μικρή ηλικία γιατί το κομμάτι της διατροφής είναι πολύ σημαντικό. Εκείνα τα χρόνια, μάλιστα, δεν υπήρχε επιστημονική φροντίδα σε αυτό το κομμάτι, όλα τα κορίτσια δεν τρώγαμε».
Εξομολογήθηκε, μάλιστα, ότι «θυμάμαι να πεινάω γιατί κάθε ημέρα ζυγιζόμασταν» και ότι «τις Κυριακές που είχαμε ρεπό, το Σάββατο πήγαινα και έτρωγα γιατί την επόμενη ημέρα δεν είχαμε προπόνηση».

Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι «είναι ένα θέμα γιατί μιλάμε για κορίτσια ηλικίας 12-13-14 ετών» αν και, όπως είπε, «το κάνεις επειδή έχεις μπει στο τριπάκι που έχεις προπονητές που πιέζουν γι’ αυτό».

Αντιμετώπισε τον κίνδυνο του ντόπινγκ;

«Εγώ, δε, ήμουν μονίμως στο πρέπει να αδυνατίσεις γιατί ήμουν μυώδης και έπρεπε να το διαχειριστώ αυτό» πρόσθεσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε και για τα χρόνια της στον στίβο και αν «συναντήθηκε» με το ντόπινγκ, με την ίδια να απαντά «δεν βρέθηκα ποτέ σε θέση στον στίβο να μου προτείνουν τη χρήση αναβολικών».

Όπως τόνισε το ντόπινγκ «είναι κάτι πάρα πολύ κακό και επικίνδυνο που δεν παίζει το παιχνίδι επί ίσοις όροις».