Μεθυστικό γιασεμί, παιχνιδιάρικο καρπούζι, λουλούδια που μοσχοβολούν… Αυτές είναι μονό μερικές από τις χαρακτηριστικές ευωδίες του καλοκαιριού, που θέλουμε να κλείσουμε σε ένα μπουκάλι και να τις μετατρέψουμε στο δικό μας άρωμα, που θα μας ανανεώνει και θα μας κρατά δροσερές σε κάθε μας έξοδο.

Παρακάτω θα δούμε τα κορυφαία γυναικεία αρώματα του καλοκαιριού, που έχουν έρθει για να μας κάνουν να μοσχοβολάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αναδύοντας γλυκιές, δροσερές και φρέσκες νότες. Θα τα βρείτε όλα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε γυναικεία αρώματα ενώ θα παραλάβετε το δικό σας αγαπημένο στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα, θα το παραλάβετε και με δωρεάν μεταφορικά, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα στην κατηγορία Υγεία και Ομορφιά.

Dolce & Gabbana Light Blue

Ανακαλύψτε το τέλειο καλοκαιρινό άρωμα που θα σας μεταδώσει την αύρα της μεσογειακής ομορφιάς που εκπροσωπεί. Η εισαγωγή της αρωματικής σύνθεσής του αποτελείται από φρέσκες και λαμπερές νότες λεμονιού μαζί με άρωμα ζουμερού πράσινου μήλου Granny Smith. Όταν υποχωρούν οι νότες κορυφής αρχίζει να αναπτύσσεται το κομψό άρωμα της καλέντουλας και οι αισθήσεις σας γοητεύονται από τις φωτεινές νότες των πετάλων γιασεμιού. Ο συνδυασμός αμπερόξυλου και πολύτιμου μόσχου εξασφαλίζει μακρύ απόηχο.

Γυναικείο Άρωμα Narciso Rodriguez For Her

Μαγνητίστε τα βλέμματα μπαίνοντας σε ένα χώρο με αυτό το εξαιρετικό άρωμα. Αναδείξτε τη θηλυκότητά σας και τονώστε την αυτοπεποίθησή σας. Ένα άρωμα ισορροπημένο που κρατάει όλη μέρα, κατάλληλο να σας συντροφεύει κάθε μέρα σε όλες τις περιστάσεις.

Γυναικείο Άρωμα Estee Lauder Bronze Goddess

Νιώστε την ένταση. Το αυθεντικό, διάσημο άρωμα τώρα με νέα, ανανεωμένη εμφάνιση. Αποπλανητικό και σέξι. Η βελούδινη υφή του Tiare Flower συνδυάζεται με την κρεμώδη καρύδα, το σανδαλόξυλο, τη βανίλια και τη λαμπερή ζεστασιά από το κεχριμπάρι. Γεμάτο αισθησιασμό. Γεμάτο επιθυμία. Γεμάτο θηλυκότητα.

Γυναικείο Άρωμα Nuxe Prodigieux Le Parfum

To Nuxe Prodigieux le Parfum είναι ένα μοναδικά φρέσκο και λουλουδάτο γυναικείο άρωμα. Συνδυάζει υψηλές νότες από Άνθη Πορτοκαλιάς, Μανόλια και Βανίλια. Τονώνει τις αισθήσεις και είναι έτοιμο να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Διαρκεί και παραμένει διακριτικά πάνω στο δέρμα. Μερικοί ψεκασμοί από αυτό το αναζωογονητικό άρωμα αρκούν για να ξυπνήσουν τις αισθήσεις.

Γυναικείο Άρωμα Korres Black Sugar

Σχεδόν εθιστικό, συνδυάζει νότες μαύρης ζάχαρης -ισορροπημένη γλυκύτητα με oriental στοιχεία- με την αίσθηση πούδρας του κρίνου, τις ξυλώδεις πινελιές της βιολέτας και τις ζεστές, πλούσιες νότες της καραμέλας.

Eau de Parfum Armani Terra di Gioia

Αυτό το δελεαστικό άρωμα αιχμαλωτίζει την αέναη μαγεία των Μεσογειακών περιοχών, όπου οι εκπληκτικοί αμμόλοφοι συναντούν τα κεχριμπαρένια βράχια που συνορεύουν με την ανοιχτή θάλασσα. Ξεχωρίζει με νότες από τρυφερό αχλάδι, το οποίο συγχωνεύεται με φρέσκες νότες εσπεριδοειδών. Στην καρδιά του διακρίνονται φρουτώδεις νότες και νότες βελούδινου γιασεμιού από την Ινδία, φτιαγμένο αποκλειστικά για τον οίκο αρωμάτων Armani.