Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ενισχύεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μετεώρων

Ενισχύεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μετεώρων

Ένα όχημα, δωρεά από διαδημοτικό σύνδεσμο, θα συνδράμει στο έργο της πυροπροστασίας του δήμου Μετεώρων.

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού(ΣΠΑΥ), ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου Μετεώρων παραχωρώντας ένα όχημα 4×4 Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να συνδράμει το έργο πυροπροστασίας της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου στην περιοχή του Ασπροποτάμου που δοκιμάστηκε έντονα τον περασμένο Σεπτέμβριο λόγω των πρωτοφανών πλημμυρικών φαινομένων που έπληξαν όλη τη Θεσσαλία στην κακοκαιρία Daniel.

Το όχημα παραδόθηκε από τον νέο Πρόεδρο του ΣΠΑΥ – Δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη στον Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο και αποτελεί την υλοποίηση της δέσμευσης που είχε αναλάβει ο πρώην Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης και Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων Γιάννης Κωνσταντάτος στην πρόσφατη επίσκεψή τους στον Δήμο Μετεώρων.

Με στόχο την ανασυγκρότηση του τομέα της Πολιτικής Προστασίας

Κατά την τελετή της παραλαβής ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος ευχαρίστησε θερμά τόσο τον νυν Πρόεδρο του ΣΠΑΥ Ισίδωρο Μάδη όσο και τον πρώην Πρόεδρο Γιάννη Κωνσταντάτο που άμεσα από τα λόγια πέρασαν στις πράξεις και συνδράμουν με ένα όχημα 4χ4 Πολιτικής Προστασίας. «Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και να ενώνουμε δυνάμεις προκειμένου να δίνουμε λύσεις σε καθημερινά υπαρκτά προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν. Βήμα βήμα προχωράμε στην ανασυγκρότηση του τομέα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας. Μέσα από τις συνεργασίες θα φτάσουμε στο ζητούμενο βαθμό ετοιμότητας ώστε οι συμπολίτες μας να νιώθουν ασφάλεια» συμπλήρωσε ο κ. Αβραμόπουλος.

Sports in

Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε επέκταση του Αταμάν (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα social media άφησε να εννοηθεί πως ο Εργκίν Αταμάν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024