Στις επαφές που είχε με πολίτες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη εβδομάδα, αναφέρεται σε ανάρτησή του, ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, ξεχωρίζοντας τη συνάντησή του, με μια γυναίκα της οποίας το σπίτι θα έβγαινε σήμερα σε πλειστηριασμό.

«Την περασμένη Πέμπτη ανοίξαμε τις πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Δεκάδες πολίτες ήρθαν να μοιραστούν μαζί μου τις ιδέες τους, αλλά και τα προβλήματά τους», γράφει ο κ. Κασσελάκης.

«Με τις κατάλληλες ενέργειες του γραφείου μου καταφέραμε να αναστείλουμε προσωρινά τον πλειστηριασμό»

« Μια γυναίκα μού ανέφερε ότι το σπίτι της – πρώτη κατοικία- θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, με ημερομηνία εκτέλεσης, σήμερα 17/07. Με τις κατάλληλες ενέργειες του γραφείου μου καταφέραμε χθες να αναστείλουμε προσωρινά τον πλειστηριασμό, ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στην ιδιοκτήτρια για μια οριστική ρύθμιση του χρέους της.

Η πολιτική δεν είναι απλώς επικοινωνία και εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών. Είναι η λύση στα προβλήματα των πολιτών. Σας το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Θα είμαι δίπλα σας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε» αναφέρει ο κ. Κασσελάκης, επισυνάπτοντας στην ανάρτηση και σχετικό έγγραφο του Ειρηνοδικείου.

Δείτε την ανάρτηση