Ο Βασίλης Τολιόπουλος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε καθαρή και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν αντιμετωπίζει τελικά κάποιο πρόβλημα στη δεξιά ωμοπλάτη και το χτύπημα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού της Ελλάδας με του Πουέρτο Ρίκο.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Βασίλη Τολιόπουλο και την Εθνική ανδρών, από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο διεθνής παίκτης, λόγω των έντονων ενοχλήσεων που ένιωσε μετά από ένα χτύπημα στη δεξιά ωμοπλάτη, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο.

Ο Τολιόπουλος έχει υποστεί μικρού βαθμού θλάση στο μυ της ωμοπλάτης, το οποίο σημαίνει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να επανέλθει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Σήμερα, (17/7) με την ομάδα να έχει ρεπό, ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Τσιάρας ταξίδεψε στη Γαλλία για να επισκεφτεί τόσο τις εγκαταστάσεις σε Λιλ και Παρίσι, όσο και να έχει επαφές με τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής.