Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πετρούσεφ: «O Λεμπρόν είναι 40 και κινείται καλύτερα από όλη την ομάδα του»

Πετρούσεφ: «O Λεμπρόν είναι 40 και κινείται καλύτερα από όλη την ομάδα του»

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ αγωνίστηκε στο φιλικό της Σερβίας με την Αμερική και μετά την ήττα με 105-79 προχώρησε σε δηλώσεις και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λεμπρόν Τζέιμς.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πέτυχαν ακόμα μία νίκη στο Άμπου Ντάμπι, αυτή τη φορά απέναντι στη Σερβία με 105-79 και έδειξαν πανέτοιμες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ αγωνίστηκε και στο παιχνίδι και μετά το τέλος του μίλησε για τον… αγέραστο Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά και για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του στην Γαλλία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Νομίζω ξεκινήσαμε το ματς πολύ καλά. Μπορεί να μην παίξαμε έξυπνα, κάναμε χαζά φάουλ και σουτ. Πρέπει να το συνηθίσεις όταν παίζεις με τους Αμερικάνους, παίζουν διαφορετικά και οι διαιτητές αλλάζουν τα κριτήρια λίγο. Μας πίεσαν πολύ, έπαιξαν δυνατά στα ριμπάουντ και τις μονομαχίες. Είναι σπουδαία εμπειρία, ειδικά επειδή θα παίξουμε μαζί τους στους ομίλους, να δούμε πως είναι και να είμαστε έτοιμοι για το Παρίσι».

Για την Αμερική: «Νομίζω το παιχνίδι τους είναι κυρίως 1v1 και τρέξιμο. Είναι πολύ δύσκολο αν χάσουμε την μπάλα και τους αφήσουμε να τρέξουν. Είναι πολύ σημαντικό να προσέχεις την μπάλα. H ατομική άμυνα είναι σημαντική επειδή δε δίνουν πολλές πάσες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Στην τρίτη περίοδο πετύχαμε κάποια τρίποντα, μπήκαμε χωρίς σεβασμό, τους πιέσαμε, κάτι που δεν περίμεναν. Χάσανε κάποιες μπάλες και σκοράραμε εύκολους πόντους. Έτσι πρέπει να παίξουμε για 40 λεπτά».

Για τους αντιπάλους: «Ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος είναι 40, κινείται καλύτερα από όλους στην ομάδα. Και φυσικά ο Στεφ Κάρι δε χάνει σουτ αν είναι αμαρκάριστος. Θα είμαστε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι».

Για το ματς των Ολυμπιακών Αγώνων:
«Ακόμα ετοιμαζόμαστε και θα είμαστε έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς, που είναι και το πιο σημαντικό. Συγκεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι, ξέρουμε ποια ματς των ομίλων πρέπει να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει πίεση με την Αμερική. Όταν πάμε εκεί, θα είμαστε έτοιμοι».

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024