Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Ταιριάζει στο σύστημα των Ράπτορς ο Βεζένκοφ, αλλά…» – Τι λένε στις ΗΠΑ για το μέλλον του

«Ταιριάζει στο σύστημα των Ράπτορς ο Βεζένκοφ, αλλά…» – Τι λένε στις ΗΠΑ για το μέλλον του

Μια ανάλυση που εμπλέκει το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ και το ρόστερ των Τορόντο Ράπτορς έκανε ο ο Τζος Κορνέλισεν, μέσω του «Raptors Rapture»…

Ο Ολυμπιακός όπως και όλες οι ομάδες του υψηλότερου επιπέδου της Euroleague συνεχίζουν τις κινήσεις τους με στόχο την ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν, με μοναδικό στόχο να επανέλθει η ομάδα στην κορυφή.

Οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει ήδη σε τρεις σπουδαίες μεταγραφές, καθώς έχουν ανακοινώσει τους Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόζα και Κίναν Έβανς αναβαθμίζοντας σημαντικά την περιφέρειά τους, ωστόσο αυτό που «καίει» τον κόσμο των Πειραιωτών είναι μια επιστροφή και ακούει στο όνομα του Σάσα Βεζένκοφ.

Μια ανάλυση που έγινε από τον Τζος Κορνέλισεν στο «Raptors Rapture» για το υπάρχον ρόστερ των Ράπτορς ανέφερε πως ο Βεζένκοφ ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του Ντάρκο Ραγιάτοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι Ράπτορς έδωσαν με trade τον Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς στους Σακραμέντο Κινγκς, στο trade που έφερε στο Τορόντο τον δευτεροετή Ευρωπαίο σταρ, Σάσα Βεζένκοβ. Χρειάζονται κάπως απεγνωσμένα τον Βεζένκοβ για να παίξει ως backup του Αρ Τζέι Μπάρετ και μοιάζει πολύ ταιριαστός στο σύστημα του Ντάρκο Ραγιάκοβιτς», γράφει ο αναλυτής.

«Το πρόβλημα είναι ότι ο Σάσα Βεζένκοβ θέλει να φύγει από το ΝΒΑ και να επιστρέψει στην Ευρώπη, ενώ έχει ήδη συμφωνήσει για συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Μπορούν οι Ραγιάκοβιτς και Μασάι Ουτζίρι να πείσουν τον Βεζένκοβ να μείνει; Αν όχι, θα πιέσουν τον φόργουορντ να δώσει πίσω τον μισθό του για να τον αφήσουν ελεύθερο, κάτι που σίγουρα δεν θέλει να κάνει», προσθέτει.

Sports in

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το νέο του πούλμαν (pics)

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το πούλμαν της νέας σεζόν, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό και φυσικά… ερυθρόλευκο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024