Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες 2004: Πώς ήταν και πώς έγιναν τα Ολυμπιακά ακίνητα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2004: Πώς ήταν και πώς έγιναν τα Ολυμπιακά ακίνητα

Με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες: η κρυφή πλευρά τους και τα εγκαταλειμμένα στάδια», μια Γαλλίδα Youtuber έκανε βίντεο με την τεράστια μεταμόρφωση στην Αθήνα!

Είναι διαχρονικά μια πολύ… πετυχημένη συνταγή για content! Το «δείτε πως ήταν ο τάδε, 20 χρόνια μετά την τάδε σειρά», είναι περιεχόμενο που πάντα το καταναλώνουν οι αναγνώστες. Σε συνδυασμό μάλιστα με την λέξη κλειδί «δεν θα το πιστέψετε», το άρθρο δημιουργήθηκε. Κάπως έτσι σκέφτηκε και η Γαλλίδα Youtuber, Juju Urbex. Λίγες ημέρες πριν αρχίσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι και στην χώρα της, επισκέφτηκε την Αθήνα.

Ο λόγος; Να δημιουργήσει ένα ακόμα βίντεο στο μεγάλο κανάλι της (776.000 subscribers) για τα εγκαταλειμμένα στάδια. «Περάσαμε 4 μέρες στην Αθήνα για να εξερευνήσουμε τα στάδια που έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και 20 χρόνια. Οι ανακαλύψεις μας ξεπέρασαν τις ανησυχίες που είχαμε. Εσείς τι πιστεύετε;», γράφει η youtuber με το βίντεό της να το έχει ήδη σχεδόν 300.000 προβολές που θα λογικά θα αυξηθούν όσο πλησιάζουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

View this post on Instagram

A post shared by In.gr (@in.gr_)


Στο μισής ώρας διάρκειας βίντεο η Juju Urbex, βρίσκει τρόπο να μπει στον συγκεκριμένο χώρο και κάνει την καταγραφή των σταδίων, δείχνοντας παράλληλα ποια ήταν η εικόνα αυτών 20 χρόνια πριν. Σε ποια κατάφερε να τρυπώσει; Στο γήπεδο που φιλοξένησε το χόκεϊ επί χόρτου. Στο beach volley. Στην πίστα που δημιουργήθηκε για να γίνει το κανόε καγιάκ.

To βίντεο εκτός από χιλιάδες δεκάδες προβολές έχει περισσότερα από 700 σχόλια. Ανθρωποι από αρκετές χώρες του κόσμου σχολιάζουν όχι μόνο για την Αθήνα αλλά και για άλλες χώρες που φιλοξένησαν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις (Παγκόσμιο Κύπελλο για παράδειγμα) και οι εγκαταστάσεις που κόστισαν αρκετά εκατομμύρια εγκαταλείφθηκαν στην μοίρα τους.

Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνας: To «πώς ήταν και πώς έγιναν» στο ντοκιμαντέρ της Juju Urbex

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024