Πως θα σας φαινόταν εάν βλέπατε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να φοράει γάντια και να κάθεται κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου;

Μάλλον τον προτιμάμε στην Εθνική ομάδα μπάσκετ, αλλά η Παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος τόλμησε να αλλάξει άθλημα στον Greek Freak και να του δώσει τη φανέλα ποδοσφαιριστή.

Ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, η FIBA πήρε κορυφαίους μπασκετμπολίστες, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης, τους άλλαξε άθλημα και τους έντυσε με νέες φανέλες.

Για τον άσο της Επίσημης Αγαπημένης επέλεξε το ποδόσφαιρο, διατηρώντας βέβαια το νούμερο 34 στη φανέλα του.

Ο Λεμπρόν, ο Γουεμπανιαμά και ο Ρούντι

O Λεμπρόν Τζέιμς έγινε αθλητής του τένις, αν και λόγω ύψους και σωματοδομής, πολύ δύσκολα θα έκανε καριέρα στο άθλημα!

Αντιθέτως, πιο ταιριαστή είναι λόγω ύψους, είναι η μεταμόρφωση του αστεριού της Γαλλίας Βικτόρ Γουεμπανιαμά σε αθλητή του βόλεϊ. Στην Ισπανία, ο Ρούντι Φερνάντεθ άφησε το μπάσκετ για να γίνει ποδηλάτης, σε μία χώρα με παράδοση στο συγκεκριμένο άθλημα.

Πάντως η FIBA είχε ξαναντύσει τον Γιάννη τερματοφύλακα, πριν από ένα χρόνο, όταν ο άσος του Μιλγουόκι με αφορμή τα απίστευτα χρήματα που προσφέρουν οι Σαουδάραβες σε παίκτες όπως ο Κριστιάνο και ο Μπενζεμά, είχε ποστάρει την πρόθεση του να γίνει γκολκίπερ και να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της χώρας.

Τότε η Παγκόσμια Ομοσπονδία έβαλε τον Αντετοκούνμπο δίπλα στον Καρίμ Μπενζεμά, στον Λιονέλ Μέσι και στον Κριστιάνο Ρονάλντο και αναρωτιόταν ποιος θα νικούσε αυτή την ομάδα;