Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ: Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας

Σοκ: Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του 20χρονου τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7).

Ο Κορνέχο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς τη μέρα των γενεθλίων του γλίστρησε στο ντουζ και χτύπησε το κεφάλι του.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/7, 03:30 ώρα Ελλάδος) είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ με την Μπραγκαντίνο για το Κόπα Σουνταμερικάνα, με την ομάδα του άτυχου τερματοφύλακα να έχει ζητήσει αναβολή του αγώνα λόγω της συναισθηματικής φόρτισης των ποδοσφαιριστών της λόγω του θανάτου του συμπαίκτη τους, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει δεκτό το σχετικό αίτημα και το ματς. Και όπως όλα δείχνουν, το ματς θα γίνει κανονικά.

Η ανάρτηση της ομάδας από το Εκουαδόρ για τον χαμό του παίκτη:

«Δεν υπάρχουν λέξεις ή φράσεις που να μπορούν να απαλύνουν τον πόνο που έχουμε αυτή τη στιγμή. Η μνήμη του θα μας δώσει την απαραίτητη δύναμη για να ξεπεράσουμε αυτό το σοκ. Τζάστιν θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Αναπαύσου εν ειρήνη. Σε αγαπάμε».

Και το post της σημερινής αντιπάλου της, Μπραγκαντίνο:

«Η Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο λυπάται για τον θάνα του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο ευχόμενη πολύ δύναμη στην οικογένεια και στους φίλους του αθλητή. Παρομοίως συμπάσχει και με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση της ομάδας από τον Ισημερινό σ’ αυτές τις στιγμές θρήνου και λύπης».

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024