Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: «Μην αστοχήσετε την επόμενη φορά» - Σάλος με την ατάκα του Κάιλ Γκας

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: «Μην αστοχήσετε την επόμενη φορά» – Σάλος με την ατάκα του Κάιλ Γκας

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σχόλιο του Κάιλ Γκας μετά την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ. Η συγγνώμη του κωμικού μετά τον σάλο που ξέσπασε με την ευχή του.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σχόλιο του κωμικού Κάιλ Γκας που θέλησε να αστειευτεί με την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ.

Μετά το περιστατικό, το κωμικό ροκ συγκρότημα Tenacious D του Τζακ Μπλακ ακύρωσε τις υπόλοιπες εμφανίσεις στην Αυστραλία.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Τζακ Μπλακ εμφανίστηκε με μια τούρτα στη σκηνή και προέτρεψε τον Κάιλ Γκας να κάνει μια ευχή. Τότε ο μουσικός και ηθοποιός αναφερόμενος στον Ντοναλντ Τραμπ είπε «να μην αστοχήσετε την επόμενη φορά».

Τα όσα είπε ο Κάιλ Γκας μετά την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις και μάλιστα Αυστραλός βουλευτής ζήτησε την απέλαση του συγκροτήματος από τη χώρα.

Η συγγνώμη του Κάιλ Γκας

Μιλώντας στο CNN, ο Τζακ Μπλακ ξεκαθάρισε «ποτέ δεν θα επιδοκίμαζα τη ρητορική μίσους ούτε θα ενθαρρύνω την πολιτική βία σε οποιαδήποτε μορφή. Μετά από πολύ προβληματισμό, δεν αισθάνομαι πλέον ότι είναι σκόπιμο να συνεχίσω την περιοδεία Tenacious D και όλα τα μελλοντικά δημιουργικά σχέδια βρίσκονται σε αναμονή. Είμαι ευγνώμων στους οπαδούς για την υποστήριξη και την κατανόησή τους».

Ο Κάιλ Γκας από την πλευρά του ζήτησε συγγνώμη για όσα είπε μετά την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ σε ανάρτησή του στο Instagram την Τρίτη.

«Η ατάκα που αυτοσχεδίασα στη σκηνή της Κυριακής το βράδυ στο Σίδνεϊ ήταν εξαιρετικά ακατάλληλη, επικίνδυνη και ένα τρομερό λάθος. Δεν επιδοκιμάζω τη βία κανενός είδους, σε καμία μορφή, εναντίον κανενός. Αυτό που συνέβη ήταν μια τραγωδία και λυπάμαι απίστευτα για τη σοβαρή έλλειψη κρίσης από μέρους μου. Ζητώ βαθιά συγγνώμη από όσους απογοήτευσα και πραγματικά μετανιώνω για τον πόνο που προκάλεσα», έγραψε.

Να σημειωθεί ότι ο ατζέντης του Κάιλ Γκας, Μάικλ Γκριν της Greene Talent, είπε στο CNN ότι πλέον δεν εκπροσωπεί τον 64χρονο μουσικό.

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024