Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να τελειώσει ο «πόλεμος» με τον Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να τελειώσει ο «πόλεμος» με τον Μπραντ Πιτ

Με τη διαμάχη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ να συνεχίζεται χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η ηθοποιός θέλει να μπει ένα τέλος στον «πόλεμο» με τον πρώην σύζυγό της.

Η Αντζελίνα Τζολί θέλει ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ να αποσύρει την αγωγή εναντίον της σχετικά με το οινοποιείο Chateau Miraval μέσω του δικηγόρου της Paul Murphy.

Η 49χρονη ηθοποιός θέλει να «τερματίσει τη μάχη» αφού τη μήνυση επειδή πούλησε το μισό οινοποιείο τον Οκτώβριο του 2021 για 67 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το περιοδικό People.

Η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε από τον Μπραντ Πιτ να αποκαλύψει οποιαδήποτε επικοινωνία με τρίτους που είχε μετά την ιδιωτική τους βόλτα με αεροπλάνο το 2016 κατά τη διάρκεια της οποίας φέρεται να έγινε βίαιος και καταχρηστικός.

Κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά και απαλλάχθηκε, με το περιστατικό να οδηγεί στον χωρισμό τους.

Στη διάρκεια του ταξιδιού τους, η Αντζελίνα Τζολί ισχυρίστηκε ότι είχε μια λογομαχία με τον γιο τους Maddox, με το FBI να ερευνά το θέμα και να απαλλάσσει τον Μπραντ Πιτ από κάθε αδίκημα.

Ο δικηγόρος του Μπραντ Πιτ είπε ότι το αίτημά της ήταν παρεμβατικό και μια συνταρακτική αλιευτική αποστολή, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ζήτησε μάλιστα από τον δικαστή να το αρνηθεί.

Τον Φεβρουάριο του 2022, ο Μπραντ Πιτ μήνυσε την Αντζελίνα Τζολί επειδή πούλησε το οινοποιείο Chateau Miraval, στο μέρος που παντρεύτηκαν.

Είχαν την ιδιοκτησία 50/50 και η Αντζελίνα Τζολί πούλησε το μερίδιό της στον Ρώσο ολιγάρχη Uri Shefler. Η εταιρεία χαρτοφυλακίου που ελέγχει τη μετοχή της Miraval ονομάζεται Nouvel.

Ζήτησε να ακυρωθεί η πώληση και χρηματική αποζημίωση και νομικά έξοδα, ωστόσο η πώληση ολοκληρώθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2021.

Τον Ιούνιο του 2023, ο Μπραντ Πιτ υπέβαλε μια τροποποιημένη καταγγελία σχετικά με την πώληση του μεριδίου της στο οινοποιείο.

Χωρίς τέλος ο «πόλεμος» για Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί

Η αγωγή του για την πώληση του μεριδίου της Αντζελίνα Τζολί στο οινοποιείο συνεχίζεται ακόμα.

Ο Μπραντ Πιτ ισχυρίζεται πως η Αντζελίνα Τζολί αντιτάχθηκε στην προφορική συμφωνία τους για το οινοποιείο τους και υποστηρίζει πως δεν τον άφησε να το εξαγοράσει επειδή δεν ήθελε να υπογράψει τη ρήτρα εμπιστευτικότητάς του, το οποίο ήταν μέρος της συμφωνίας.

Ο δικηγόρος της Αντζελίνα Τζολί ισχυρίζεται πως ο Μπραντ Πιτ προσπάθησε να την τιμωρήσει και να την ελέγξει απαιτώντας μια διερευμένη ρήτρα εμπιστευτικότητας για να καλύψει την προσωπική του ανάρμοστη συμπεριφορά και κακοποίηση.

«Αυτές οι ενέργειες είναι κεντρικές για τη διαδικασία. Δεν μας εκπλήσσει καθόλου που ο Μπραντ Πιτ φοβάται να παραδώσει τα έγγραφα που αποδεικνύουν αυτά τα γεγονότα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Όταν η Αντζελίνα Τζολί ζητά ξανά από τον Μπραντ Πιτ να τερματίσει τη μάχη και τελικά να βάλει την οικογένειά τους σε έναν ξεκάθαρο δρόμο προς τη θεραπεία. Εκτός και αν ο Μπραντ Πιτ αποσύρει την αγωγή του, η Αντζελίνα Τζολί δεν έχει άλλη επιλογή από το να συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία για να αποδείξει ότι οι ισχυρισμοί του είναι εσφαλμένοι» συμπλήρωσε.

Sports in

Τα δεδομένα για Ποκουσέφσκι: Η προτεραιότητα, η Euroleague και μία σημαντική απόφαση

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι ένας παίκτης που ακούγεται έντονα για επιστροφή στην Ευρώπη, όμως τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα – Ποιες είναι οι σκέψεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024