Η 42 χρονη Carla Bellucci από το Hertfordshire δήλωσε ότι σκοπεύει να ξοδέψει όλες τις οικονομίες της πριν πεθάνει και εξήγησε το λόγο που δεν άφησε πίσω της ούτε μία δεκάρα.

«Δεν είναι καθόλου εγωιστικό, αυτό που είναι εγωιστικό είναι ότι τα παιδιά περιμένουν από εμάς να δουλεύουμε σαν σκυλιά, και μετά πρέπει να τους τα δώσουμε όλα»

«[Κάνουμε] τα πάντα για τα παιδιά μας, οπότε ό,τι έχω, θα το ξοδέψω για να πάω διακοπές και να ζήσω μια καλή ζωή», δήλωσε στο What’s The Jam. «Τα παιδιά έχουν όλη τους τη ζωή για να κερδίσουν χρήματα, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποφέρουμε».

«Αν τους τα δίνουν όλα, τότε δεν υπάρχει λόγος να δουλέψουν»

Το μοντέλο δήλωσε ότι δεν θα βοηθήσει τα παιδιά της στην αποπληρωμή των χρεών τους, αποκαλύπτοντας ότι δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη για τα «λάθη» τους. Αναφέρθηκε επίσης στη δική της εμπειρία με τη διαχείριση των οικονομικών της. «Κανείς δεν με βοήθησε ποτέ με τα χρήματα και τα κατάφερα μια χαρά», είπε η Carla.

Μοιράστηκε ακόμα, τις προσδοκίες της ότι τα παιδιά της θα τη φροντίζουν όταν μεγαλώσει. «Είναι τρελό να συνεχίσω να δίνω [σ’ αυτά] περισσότερα», επισήμανε.

«Δεν είναι καθόλου εγωιστικό, αυτό που είναι εγωιστικό είναι ότι τα παιδιά περιμένουν από εμάς να δουλεύουμε σαν σκυλιά, και μετά πρέπει να τους τα δώσουμε όλα». Η Carla περιέγραψε την απροθυμία της να αφήσει στη διαθήκη της τα «σκληρά κερδισμένα χρήματά» της, λέγοντας ότι σκοπεύει να τα «ξοδέψει όλα» πριν πεθάνει. «Θέλουν να με δουν να απολαμβάνω τη ζωή μου, τα παιδιά που δεν [θέλουν το ίδιο για τους γονείς τους] είναι απαίσια και χρειάζονται ένα μάθημα ζωής».

Επισήμανε την «υπέροχη ζωή» που έχει δώσει στα παιδιά της, προσθέτοντας ότι «είναι όλα έξυπνα και θα βρουν καλές δουλειές για να συντηρηθούν». «Δεν το περιμένουν, καθώς δεν είναι στη φύση τους», είπε η Carla.

«Αν τους τα δίνουν όλα, τότε δεν υπάρχει λόγος να δουλέψουν».

Η Carla έχει στο παρελθόν μοιραστεί την απόφασή της να πληρώσει την κόρη της 7.000 λίρες για να μετακομίσει και μάλιστα να αφήσει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της να εγκαταλείψουν το σχολείο.

*Με πληροφορίες από: The Sun