Το δεύτερο παιδί της έφερε στον κόσμο πριν από περίπου πέντε μήνες περίπου η Κατερίνα Στικούδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει επιστρέψει κανονικά στα επαγγελματικά της καθήκοντα, ενώ έχει βρει και τα πατήματά της στη δική της καθημερινότητα.

Παρότι είναι μητέρα δύο παιδιών και το επαγγελματικό της πρόγραμμα είναι αρκετά επιβαρυμένο, η ίδια φροντίζει να παραμένει ενεργή στα social media.

«Έκλεισα τα μάτια μου και μας είδα με τον άντρα μου σε ένα σπίτι μόνους. Δεν μου άρεσε και έτσι προχωρήσαμε και έχουμε δύο παιδιά»

Σε ένα ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, αναφέρει ότι πολλοί τη ρωτούν πόσα κιλά ζυγίζει ο γιος της, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που δέχεται, όταν τους απαντά.

«Α, είναι μόλις πέντε μηνών. Πόσα κιλά είναι; Εννιά; Α, είναι λίγο βαρύς, είναι λίγο χοντρούλης. Θηλάζεις; Αποκλειστικά; Μα τι έχει αυτό το γάλα σου;», ακούγεται να λέει αρχικά, η Κατερίνα Στικούδη αναφερόμενη στις ερωτήσεις που της κάνουν.

Στη συνέχεια, με θυμωμένο ύφος, τονίζει: «Δεν μπορείς να λες ένα βρέφος χοντρό. Γενικά δεν σχολιάζουμε, ο καθένας θα τρώει ό,τι θέλει».

Δείτε το βίντεο

@stikouditok 🤯#tiktok #fyp #foryourpage #xyzbca #stikouditok #mybaby ♬ πρωτότυπος ήχος – Κατερίνα Στικούδη

«Θηλάζω παντού και δημόσια»

Πριν λίγες ημέρες η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, αλλά και για τα παιδιά της.

«Έκλεισα τα μάτια μου και μας είδα με τον άντρα μου σε ένα σπίτι μόνους. Δεν μου άρεσε και έτσι προχωρήσαμε και έχουμε δύο παιδιά. Κάποιες φορές χάνουμε την ισορροπία σαν ζευγάρι, το θέμα είναι να την ξαναβρίσκουμε σύντομα», εξομολογήθηκε.

Όσον αφορά τον θηλασμό και την προσωπική της εμπειρία, αποκάλυψε ότι «θηλάζω παντού και δημόσια. Στο πρώτο μου παιδί δεν ήξερα ότι με υπομονή έρχεται το γάλα. Αρχές Σεπτέμβρη θα βαφτίσουμε τον Νικόλα».