Ένα ακόμα πλήγμα για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι που βλέπουν τη δημοτικότητά τους να κατρακυλά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δέχτηκαν ένα ακόμα πλήγμα στη δημοτικότητά τους μετά τη δημοσίευση δύο πρόσφατων δημοσκοπήσεων που έδειξαν την τρέχουσα κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι ακόμα λιγότερο δημοφιλής από την Κέιτ Μίντλετον στη χώρα της, καθώς το brand των Σάσεξ δέχεται ακόμα ένα πλήγμα μετά την αποδοχή του βραβείου υπηρεσίας Pat Tillman από τον πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Μέγκαν Μαρκλ βλέπει τη δημοτικότητά της να κατρακυλά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και το Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακόμισαν στην Αμερική το 2020.

Η άνοδος στη δημοτικότητα της Μέγκαν Μαρκλ

Ενώ το brand της American Riviera Orchard βοήθησε να ενισχύσει ελαφρώς την εύνοιά της στο αμερικανικό κοινό, εξακολουθεί να παραμένει πολύ πίσω από τη δημοτικότητα άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας όπως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ή ακόμα και ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν μεγαλύτερη δημοτικότητα από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Σε μια δημοσκόπηση 1.500 ατόμων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Μέγκαν Μαρκλ άρεσε μόλις στο 36% των ενηλίκων, ενώ θεωρήθηκε αντιπαθής από το 24%.

Αυτό σηματοδότησε μια απότομη αύξηση σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο όταν την έβλεπε θετικά μόλις το 31% και αρνητικά το 30%.

Την ίδια περίοδο, η Κέιτ Μίντλετον αναδείχθηκε για άλλη μια φορά το αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας από τους Αμερικανούς, καθώς αντιμετωπίζεται θετικά από το 45% και αρνητικά από μόλις το 13% των ενηλίκων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι αρεστός από το 40% και τον βλέπει αρνητικά μόλις το 12%, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι αντιμετωπίζεται ευνοϊκά από το 42% και αρνητικά από το 18%.