Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η προειδοποίηση στον Τζον Κένεντι Τζούνιορ πριν την τραγωδία - «Ποτέ μην πάρεις και τα δύο μου κορίτσια»

Η προειδοποίηση στον Τζον Κένεντι Τζούνιορ πριν την τραγωδία – «Ποτέ μην πάρεις και τα δύο μου κορίτσια»

Η μητέρα της Carolyn Bessette είχε προειδοποιήσει τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ. Η αντίδρασή της όταν χάθηκαν τα ίχνη του μοιραίου αεροπλάνου πριν γίνει γνωστή η τραγωδία.

Έχουν περάσει 25 χρόνια από τη μοιραία μέρα που ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ βρήκε τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα με τη σύζυγό του Carolyn Bessette Kennedy και την αδερφή της Lauren.

Ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ ήταν ο πιλότος του μοιραίου αεροπλάνου που θα οδηγούσε στον τραγικό θάνατο και των τριών τους στις 16 Ιουλίου 1999.

Το βράδυ της 16ης Ιουλίου 1999, η RoseMarie Terenzio, βοηθός και στενή φίλη του Τζον Κένεντι Τζούνιορ, πέρασε τη νύχτα στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με τη σύζυγό του Carolyn Bessette-Kennedy.

Είχε χαλάσει το κλιματιστικό της και το ζευγάρι της προσέφερε το σπίτι του για να είναι άνετα αφού εκείνο το Σαββατοκύριακο θα έλειπαν.

Ήταν θυμωμένη. Έκλαιγε. Ήταν σε πανικό, σοκαρισμένη

Ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ σχεδίαζε να πετάξει στο Martha’s Vineyard για να αφήσει την αδερφή της Carolyn, Lauren, εκείνο το βράδυ πριν συνεχίσει για το Hyannis Port της Μασαχουσέτης με την Carolyn.

Το λαμπερό ζευγάρι επρόκειτο να δώσει το παρών στον γάμο του ξαδέρφου του Τζον Κένεντι Τζούνιορ, Ρόρι, την επόμενη μέρα.

Αλλά λίγο μετά τις 10 το βράδυ, η RoseMarie Terenzio δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την Carole Radziwill, τη σύζυγο του ξαδέρφου του Τζον Κένεντι Τζούνιορ, Anthony Radziwill.

Η προειδοποίηση στον Τζον Κένεντι Τζούνιορ

Το αεροπλάνο δεν είχε φτάσει στο Vineyard. Κανείς δεν γνώριζε που βρίσκονταν.

Μετά από 25 χρόνια που βρήκε τραγικό θάνατο ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ, 38, η Carolyn, 34, και η Lauren, 33, ένα νέο βιβλίο (JFK Jr: An Intimate Oral Biography) από την αρχισυντάκτρια του People, Liz McNeil, ανατρέχει στην τραγωδία που στοίχισε τη ζωή τους και τη διαρκή θλίψη που προκάλεσε.

Εκείνο το βράδυ, αφού δέχτηκε το τηλεφώνημα από την Carole Radziwill, η RoseMarie Terenzio προσπάθησε να βρει όσες πληροφορίες μπορούσε.

Τηλεφώνησε στο αεροδρόμιο στο Caldwell, N.J., από όπου είχε αναχωρήσει ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ, προσπαθώντας να μάθει πού θα μπορούσε να βρίσκεται το αεροπλάνο.

Μίλησε επίσης με την Ann Freeman, μητέρα της Carolyn, της Lauren και της δίδυμης αδερφής της Lauren, Lisa.

«Ήταν πανικόβλητη» σημειώνει η Terenzio στο βιβλίο. «Είπε κάτι σαν ‘του είχα πει να μην πάρει ποτέ δύο από τα κορίτσια μου ταυτόχρονα’».

«Ήταν θυμωμένη. Έκλαιγε. Ήταν σε πανικό, σοκαρισμένη. Ήταν δύσπιστη» συμπλήρώνει η Terenzio.

Το μοιραίο αεροπλάνο έπεσε στο νερό περίπου επτά μίλια από το Martha’s Vineyard.

Sports in

Επίσημο: Φιλικό με την Σερβία για την Εθνική Ελλάδος πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Επισημοποιήθηκε το φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την Σερβία, στις 22 Ιουλίου στο Βελιγράδι, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024