Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του Χεορχίνα Ροντρίγκεζ, μαζί με τα παιδιά τους.

Οι πολυτελείς οικογενειακές διακοπές

Η οικογένεια ταξίδεψε μέχρι τη Σαουδική Αραβία και ένα από τα πιο γνωστά πολυτελή θέρετρα για να απολαύσει μερικές στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα. Η 30χρονη σύντροφος του ποδοσφαιριστή μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμές από τις διακοπές τους.

Σε φωτογραφίες που ανέβασε, την βλέπουμε να απολαμβάνει τη θάλασσα, την χρυσή αμμουδιά και το ηλιοβασίλεμα, να τρέχει στην άμμο και να απολαμβάνει το φαγητό της στο πολυτελές θέρετρο που διαμένουν.

Η 30χρονη Αργεντίνα σύντροφος του Ρονάλντο μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις χλιδάτες διακοπές του ζευγαριού.

Χαρούμενες ανέμελες στιγμές με τα παιδιά τους

Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε, την βλέπουμε να φορά ένα σέξι μπικίνι και ακριβά κοσμήματα και να απολαμβάνει τη θάλασσα σε μια ατελείωτη, αμμώδη παραλία. Ακόμη, φωτογράφησε τον αγαπημένο της με μαγιό να κοιτά την θάλασσα την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Σε άλλη φωτογραφία την βλέπουμε να τρέχει στην άμμο ενώ δείχνει τα πλούσια φαγητά που απολαμβάνουν στις διακοπές τους, το πολυτελές θέρετρο όπου διαμένουν αλλά και τον έναστρο ουρανό.