Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Βανδή: Συνεργάτιδα της τραγουδίστριας αποκαλύπτει ότι τους προστάτευαν για να φύγουν από την Τουρκία

Βανδή: Συνεργάτιδα της τραγουδίστριας αποκαλύπτει ότι τους προστάτευαν για να φύγουν από την Τουρκία

«Η Δέσποινα Βανδή έφυγε κατευθείαν, εμείς φύγαμε σήμερα. Είμαστε καλά», δήλωσε η συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή, Ευγενία Λιάκου έπειτα από την επεισοδιακή ακύρωση της συναυλίας στην Τουρκία.

Η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή είχε προγραμματίσει μια εμφάνιση για την ενίσχυση του οργανισμού «Turkish Education Foundation». Ωστόσο, λίγες ώρες πριν την εμφάνιση της, ακύρωσε τη συναυλία, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

«Δόθηκε εν αγνοία μου πολιτικός χαρακτήρας στην εκδήλωση», έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram για το εν λόγω συμβάν.

Όπως διαδίδουν τα τουρκικά Μέσα, η τουρκική σημαία και η αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ, ήταν ο λόγος της ακύρωσης, καθώς η Δέσποινα Βανδή ζήτησε να απομακρυνθούν από την σκηνή, χωρίς ωστόσο η επιθυμία της να εισακουστεί.

«Ο κόσμος είχε αναστατωθεί»

Μιλώντας στην εκπομπή «Summer’s Cool», η συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή και τραγουδίστρια, Ευγενία Λιάκου, μίλησε για τη δυσάρεστη εμπειρία, αναφέροντας: «Είχαμε μια συναυλία στο Τσεσμέ της Τουρκίας, με το εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας. Φτάσαμε εκεί, έστησαν τη σκηνή αυτοί και την ώρα που φτάσαμε για soundcheck με την μπάντα, ήταν αναρτημένα μπάνερ πίσω στη σκηνή(…)Η σκηνή είναι συνήθως καθαρή. Ήταν πολύ μεγάλη η αφίσα. Ήταν ένα μπάνερ του Κεμάλ και η τούρκικη σημαία. Εμείς περιμέναμε στο καμαρίνι να βγούμε και μας έγινε η ανακοίνωση ότι δεν θα βγούμε στη σκηνή».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Βγήκαμε με προστασία, γιατί μίλησε μετά αυτή η δήμαρχος λίγο πιο έντονα και ο κόσμος είχε αναστατωθεί. Μας έβγαλαν έξω και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Η Δέσποινα Βανδή έφυγε κατευθείαν, εμείς φύγαμε σήμερα. Είμαστε καλά».

Υπενθυμίζεται ότι η δήμαρχος του Τσεσμέ, Λαλ Ντενιζλί, ανέβηκε στη σκηνή και υποστήριξε ότι η Δέσποινα Βανδή αρνήθηκε να τραγουδήσει, επειδή επιθυμούσε να κατέβει η τουρκική σημαία και η αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ.

«Η κυρία πρέπει να φύγει αμέσως από τα σύνορα αυτής της πόλης. Καμία δύναμη δεν μπορεί να επιχειρήσει να κατεβάσει ούτε τη σημαία μας. Ούτε την αφίσα του Ατατούρκ. Δεν μπορεί καν να το σκεφτεί αυτό. Η κυρία να φύγει από τα σύνορα. Ήρεμα και ειρηνικά όμως ελπίζω ότι δεν θα σκεφτεί ποτέ να κατεβάσει τη σημαία εκείνης της χώρας, που αποκτήθηκε με αίμα, σε όποια χώρα επισκεφτεί ξανά, τις σημαίες στην οποία έθαψαν πολλούς γιους», δήλωσε η Ντενιτζλί.

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024