Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζεται για ακόμα μία συναυλία που θα γράψει ιστορία, καθώς θα εμφανιστεί στο εμβληματικό Royal Albert Hall, στο Λονδίνο, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, σε παραγωγή της Panik Live Productions.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι μεταξύ των ελάχιστων Ελλήνων καλλιτεχνών που έχουν φιλοξενηθεί στην ιστορική και φημισμένη αίθουσα συναυλιών, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Yanni, Σταμάτης Σπανουδάκης, Νάνα Μούσχουρη, Γιώργος Νταλάρας και Άννα Βίσση, ενώ θα αποτελέσει τον πρώτο Έλληνα καλλιτέχνη που θα εμφανιστεί στον χώρο εδώ και δεκαετίες.

Η συναυλία στο Royal Albert Hall έρχεται μετά την περσινή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Barclays Center, με την οποία έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που έκανε sold out στο θρυλικό venue της Νέας Υόρκης.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο συνεχίζει τη φετινή sold out περιοδεία του, «Diamond Tour by Coca-Cola», σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία θα αρχίσει την Τετάρτη 24 Ιουλίου.

«Η συναυλία των ονείρων μου»

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας μάλιστα λόγο για την «συναυλία των ονείρων μου».

Ολόκληρο το μήνυμα του Κωνσταντίνου Αργυρού:

Δεν μπορώ καν να αποτυπώσω σε λέξεις τα συναισθήματα μου αυτή τη στιγμή… Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ευλογία που μου δίνεται η ευκαιρία να τραγουδήσω σε έναν από τους πιο εμβληματικούς χώρους του κόσμου…

Royal Albert Hall @royalalberthall στο Λονδίνο…ένα ιστορικό Μέγαρο στο οποίο έχουν εμφανιστεί οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες όλων των εποχών!!

Θυμάμαι, ήμουν παιδί όταν χάζευα τις συναυλίες ιερών τεράτων της μουσικής και δεν μπορούσα καν να διανοηθώ οτι θα έφτανε αυτή η στιγμή και για εμένα!

Ένα από τα σημαντικότερα παιδικά μου όνειρα, δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι γίνεται πραγματικότητα!

Δεν ξέρω αν το αξίζω όλο αυτό αλλά ξέρω οτι θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη, την αγάπη, και το σεβασμό μου σε όλους εσάς που με στηρίζετε και μου δείχνετε την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια!!

Ένα τεράστιο και ειλικρινές ευχαριστώ στους συνεργάτες μου που πιστεύουν σε μένα, που όσο τρελά και αν είναι τα όνειρα μας, τα καταφέρνουμε και είμαστε ακόμα μία οικογένεια!!

Σας προσκαλώ λοιπόν, στη συναυλία των ονείρων μου. ❤️

Το Royal Albert Hall

Το Royal Albert Hall είναι μία από τις σημαντικότερες και δημοφιλέστερες αίθουσες συναυλιών του κόσμου και στα περισσότερα από 150 χρόνια λειτουργίας του έχει διοργανώσει χιλιάδες παραστάσεις παγκόσμιας κλάσης, έχοντας πάντα αυστηρά κριτήρια για τους καλλιτέχνες που φιλοξενεί και υψηλά standards αισθητικής.

Στη σκηνή του έχουν ανέβει καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς όπως οι Frank Sinatra, Pink Floyd, Eric Clapton, Beatles, Rolling Stones, Adele και David Bowie, ενώ κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει events όπως η Eurovision (1968), τα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA) και πρεμιέρες σπουδαίων κινηματογραφικών ταινιών.