Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το πόγευμα της Πέμπτης (18/07) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε ζευγάρι προκαλώντας μάλιστα φθορές και στο κατάστημά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, όλα ξεκίνησαν όταν μια 37χρονη με καταγωγή από τη Συρία βρισκόταν καθ’ οδόν για να πάει στο κατάστημα του Παλαιστίνιου συζύγου της, επί της οδού Κρουστάλλη. Στη διαδρομή, φέρεται να έπεσε θύμα παρενόχλησης από ομάδα οκτώ ατόμων συριακής καταγωγής.

Όταν έφτασε στο κατάστημα, ανέφερε στον σύζυγό της πως ομάδα συμπατριωτών της την παρενόχλησαν και τότε εκείνος πήγε να βρει τους άνδρες για όσα έκαναν στην 37χρονη σύζυγό του.

Και τους ξυλοφόρτωσαν και… τους έκλεψαν

Λίγο αργότερα, η ομάδα των οκτώ Σύρων -όπως ανέφερε το ζευγάρι στις Αρχές- μπούκαρε στο κατάστημα του ζευγαριού και αφού χτύπησαν τον άνδρα και τη γυναίκα, προκάλεσαν φθορές στο κατάστημα ενώ έσπασαν και τη τζαμαρία. Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,δεν δίστασαν να τους κλέψουν, αφού αφαίρεσαν από τα θύματα δύο κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 400 ευρώ.

Με τραύματα στο νοσοκομείο η 37χρονη από την επίθεση

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης.

Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει τη γυναίκα στο Ιπποκράτειο, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά από την επίθεση.