Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ρέντης: Συνέλαβαν εργοδότη για επίθεση με ρατσιστικό κίνητρο σε υπάλληλό του - Τον καταδίωκε με αυτοκίνητο

Ρέντης: Συνέλαβαν εργοδότη για επίθεση με ρατσιστικό κίνητρο σε υπάλληλό του – Τον καταδίωκε με αυτοκίνητο

Σοκ, οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η επίθεση εργοδότη, ιδιοκτήτη συνεργείου, στου Ρέντη σε υπάλληλό του όταν αυτός του ζήτησε τα δεδουλευμένα του

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Ιουλίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 49χρονος Έλληνας για σωματικές βλάβες, εξύβριση και απειλή, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά στου Ρέντη.

Σοκάρει η περιγραφή της επίθεσης του εργοδότη στον μετανάστη υπάλληλό του

Την επίθεση είχε καταγγείλει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) από το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο δράστης, ιδιοκτήτης συνεργείου, επιτέθηκε με βίαιο τρόπο στον υπάλληλό του, Σαχζάτ Ραούφ με καταγωγή από το Πακιστάν, όταν απαίτησε να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα μεροκάματα του. Το θύμα εργαζόταν στο συνεργείο επισκευής φρένων στου Ρέντη, φτάνοντας ακόμη και τις 12-15 ώρες την ημέρα, σύμφωνα με την καταγγελία.

Η ΚΕΕΡΦΑ ανάρτησε και φωτογραφίες του θύματος με τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον εργοδότη του. Μάλιστα, ο δράστης καταδίωξε με αυτοκίνητο το θύμα όταν εκείνος επιχείρησε να απομακρυνθεί για να γλιτώσει.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «Ειδικότερα, 49χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης συνεργείου, απογευματινές ώρες της 16-7-2024, επιτέθηκε με γροθιές και λακτίσματα σε βάρος 27χρονου αλλοδαπού, εργαζόμενου στην επιχείρηση του, με αφορμή διαφωνία στο πλαίσιο της εργασιακής τους σχέσης.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 49χρονος απηύθυνε υβριστικές εκφράσεις και απειλές, θίγοντας την εθνική καταγωγή του εργαζομένου του.

Κατά την προσπάθεια του αλλοδαπού να απομακρυνθεί από το σημείο της επίθεσης, ο επιτιθέμενος εκκινώντας όχημα εντός του συνεργείου, αποπειράθηκε να τον χτυπήσει, καταδιώκοντας τον με αυτό και στην κοντινή περιοχή, όπου προσέτρεξε ο 27χρονος, στην προσπάθεια του να απεγκλωβιστεί.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά».

Sports in

Διαλύεται η «Ρεάλ» του παγκοσμίου πόλο

Αποχωρεί ο βασικός επενδυτής από την Προ Ρέκο που μπαίνει σε καθεστώς εκκαθάρισης και βλέπει τους σταρ της να αποχωρούν – Στη Γιουγκ ο Κάκκαρης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024