Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Έλληνας ηθοποιός που δήλωνε ότι έχει πάει με 3.200 γυναίκες - «Έρχονταν σπίτι μου είκοσι-είκοσι» έλεγε, αλλά ήταν όλα ψέματα

Ο Έλληνας ηθοποιός που δήλωνε ότι έχει πάει με 3.200 γυναίκες – «Έρχονταν σπίτι μου είκοσι-είκοσι» έλεγε, αλλά ήταν όλα ψέματα

Πόσο εύκολα μπορεί να γίνει κάποιος viral στην Ελλάδα; Η απάντηση έρχεται από το... 2015!

Την ευκολία, με την οποία μπορεί κάποιος να γίνει viral (είτε για τους σωστούς, είτε για τους λάθος λόγους) στην Ελλάδα, έρχεται να μας υπενθυμίζει μια παλιά ιστορία που μπορεί να έλαβε χώρα πριν από περίπου μια δεκαετία, όμως επανέρχεται ξανά και ξανά στο προσκήνιο.

Πρωταγωνιστής ένας ηθοποιός, ο οποίος -όπως ο ίδιος δηλώνει- επιχείρησε να κερδίσει δωρεάν διαφήμιση για την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούσε εκείνη την εποχή, βγάζοντας την προσωπική του ζωή στα «μανταλάκια». Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε τότε, μέχρι να αποκαλυφθεί (από τον ίδιο) ότι επρόκειτο για ακόμα έναν ρόλο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Το -όχι και τόσο- μακρινό 2015 τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της εποχής, ενώ μόλις είχαν αρχίσει να «συνέρχονται» από τις δηλώσεις του Σπαλιάρα περί 4.000 γυναικών, κατακλύζονται από τις δηλώσεις του ηθοποιού Νίκου Ζιάγκου, ο οποίος ισχυριζόταν ότι έχει πάει με περισσότερες από 3.000 γυναίκες.

Μάλιστα, δεν είχε σταματήσει εκεί, «αποκαλύπτοντας» πως έκανε όργια με γυναίκες που έρχονταν τότε στο σπίτι του «είκοσι-είκοσι».

Ενώ, στις τότε… πολύ γλαφυρές περιγραφές του, εξηγούσε πως όταν κουραζόταν «βαρούσαμε τα τηλέφωνα επειδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε άλλο σεξ και το σκάγαμε από την πίσω πόρτα και φεύγαμε».

Μάλιστα, με την λόγω συνέντευξη, όχι μόνο έκανε τον σκοπό του, να κάνει ντόρο, αλλά πέτυχε να συζητούν για αυτές του τις δηλώσεις ακόμα και μια δεκαετία μετά.

Για του λόγου το αληθές, χρειάζεται μια απλή αναζήτηση στο Google για να βρει κανείς δημοσιεύματα ακόμα και φετινά, αλλά και προηγούμενων ετών -ακόμα και από ιστοσελίδες που θεωρούνται σοβαρές- οι οποίες αναδημοσιεύουν την εν λόγω συνέντευξη.

Ας δούμε αναλυτικά τι είχε δηλώσει τότε ο Νίκος Ζιάγκος

«Βάσει υπολογισμών, στα 37-39 μου χρόνια είχα πάει με 3.200 γυναίκες. Μετά έγινα πιο επιλεκτικός, οπότε το πολύ να έχω πάει με 3.800» είχε πει, ενώ δεν είχε διστάσει να βάλει τον εαυτό του σε σύγκριση με τον Γιάννη Σπαλιάρα. «Με έχει φάει για 200 ο Σπαλιάρας. Αυτά δεν τα λέω εγώ, οι φίλοι μου έχουν κάνει τους υπολογισμούς» δήλωνε χαρακτηριστικά.

«Στη μονοκατοικία που νοίκιαζα με φίλους έρχονταν οι γυναίκες είκοσι-είκοσι και γίνονταν όργια. Μέχρι που βαρούσαμε τα τηλέφωνα επειδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε άλλο σεξ και το σκάγαμε από την πίσω πόρτα και φεύγαμε. Όσο εντυπωσιακό και αν φαίνεται, από όλα αυτά μένουν πέντε πράγματα -οι πλάκες και τα γέλια με τους φίλους, παρά αυτό καθαυτό το σεξ. Εδώ μου έκαναν πρόταση να κάνω ταινία πορνό ταινία και αρνήθηκα» είχε εξηγήσει σε άλλο σημείο.

Και δεν είχε σταματήσει εκεί. «Τώρα πια έχω γίνει επιλεκτικός. Έχω κόψει το σεξ συνειδητά εδώ και ενάμιση χρόνο. Ήθελα να μαζευτώ πνευματικά και αυτό το λέω σαν γκουρού του σεξ. Όταν κάνεις πολύ σεξ, δεν μπορείς να βρεις το στόχο σου. Για να καμπυλώσει το σύμπαν πάνω σου πρέπει να κλειστείς στον εαυτό σου και να ‘μονάσεις’ λίγο» τόνιζε και θα συνέχιζε.

«Από 16 ετών, το πρώτο πράγμα που καταπολέμησα προκειμένου να είμαι προχωρημένος ήταν ο φθόνος. Και έκανα πειραματισμούς πάνω σε αυτό. Στα 17-18, κάποιες κοπέλες που ερωτεύτηκα πολύ τις έβαλα και πήγαν με άλλον άντρα μπροστά μου. Ήθελα να δω πώς θα νιώσω. Είδα πώς είναι ο φθόνος, τον πάτησα, τον απομυθοποίησα και δεν ξαναζήλεψα ποτέ».

Τέλος, είχε παραδεχτεί πώς «9-10 φορές» τον είχαν πιάσει να απατάει. «Μία μάλιστα από αυτές ήταν η πρώην σύζυγός μου, αφού όμως πρώτα είχαν αρχίσει οι τσακωμοί. Με έπιασε με την κολλητή της πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και μας πέταξε έξω από το σπίτι» έλεγε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια…

Δεν ξέρει κανείς τι μεσολάβησε αυτά τα σχεδόν 9 χρόνια που πέρασαν. Ωστόσο, σε συνέντευξή του τον Ιούνιο του 2023, ο Νίκος Ζιάγκος «γκρέμισε» τον μύθο που ο ίδιος είχε προσπαθήσει να χτίσει το 2015.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή είχε αποκαλύψει πως «τότε έψαχνα επειγόντως ένα σκάνδαλο» και στη συνέχεια εξήγησε.

«Τότε ανεβάζαμε ένα θεατρικό και δεν είχαμε μπάτζετ για διαφήμιση. Και τότε είπα ότι χρειαζόμαστε επειγόντως ένα σκάνδαλο. Βρήκα το πιο σκανδαλοθηρικό περιοδικό που υπήρχε τότε και του έδωσα τη συνέντευξη» είπε και εξήγησε:

«Τότε έκανα πλάκα. Είχε πει ο Σπαλιάρα 4.000 και λέω εγώ ‘ε άντε να μου έχει ρίξει καμιά 200αριά΄ και ο δημοσιογράφος πήγε και το έβαλε τίτλο».

Μάλιστα, σε άλλο εξήγησε ότι τις λέξεις «όργια» αλλά και «γκουρού του σεξ» δεν τις είχε χρησιμοποιήσει ποτέ και αποτελούσαν επινόηση του δημοσιογράφου που είχε πάει την εν λόγω συνέντευξη.

«Το θέατρο γέμισε» κατέληξε ο Νίκος Ζιάγκος.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά αν οι δηλώσεις του κ. Ζιάγκου έγιναν όντως με σκοπό να κάνει δωρεάν διαφήμιση στο θέατρο που έπαιζε τότε, ή αν στα χρόνια που πέρασαν ο γνωστός ηθοποιός μετάνιωσε για αυτή τη συνέντευξη και επιχείρησε να τα «μαζέψει».

Αποτελεί, όμως, ένα πολύ καλό παράδειγμα (είτε το 2015, είτε το 2024) σχετικά με το τι επιλέγουμε προβάλλουμε και να κάνουμε viral, ειδικά τα τελευταία χρόνια, όπου τα social media έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024