Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Chicago the Musical»: Έρχεται από το Broadway στην Αθήνα

«Chicago the Musical»: Έρχεται από το Broadway στην Αθήνα

Tο Νο1 μακροβιότερο μιούζικαλ του Broadway έρχεται στην Ελλάδα.

Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ «Chicago the Musical», η διεθνούς φήμης παραγωγή όπως παρουσιάζεται στο Broadway, ξεκινάει την πολυαναμενόμενη ευρωπαϊκή της περιοδεία από την Αθήνα, κάνοντας πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου στο Christmas Theater.

Οι θεατές θα ταξιδέψουν στο χρόνο, στη δεκαετία του ’20

Και θα γίνουν μάρτυρες μίας μοναδικής ιστορίας εγκλήματος, πάθους, φήμης και λάμψης.

Το «Chicago the Musical», σε μουσική John Kander, στίχους Fred Ebb, και σενάριο των Fred Ebb- Bob Fosse, σε αυτή την ευρωπαϊκή περιοδεία δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να μπορεί να απολαύσει την αυθεντική παραγωγή του Broadway, με ένα cast εξαίρετων ερμηνευτών, επιλεγμένων από την ελίτ του West End και του Broadway.

Οι ξεχωριστοί καλλιτέχνες με τις απαράμιλλες ικανότητές τους και τη μαγνητική σκηνική τους παρουσία, θα δώσουν το δικό τους μοναδικό στυλ στους εμβληματικούς ρόλους της Ρόξι Χαρτ, της Βέλμα Κέλι, του Μπίλι Φλιν και των υπόλοιπων αξέχαστων χαρακτήρων, που κατοικούν τον κόσμο του «Chicago».

Το «Chicago the Musical» διαδραματίζεται στην καρδιά της ομώνυμης πόλης την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και ακολουθεί την καθηλωτική ιστορία της Ρόξι Χάρτ, μιας μικρής χορεύτριας με μεγάλα όνειρα για δόξα.

Όταν η Ρόξι βρίσκεται μπλεγμένη σε μια σκανδαλώδη υπόθεση δολοφονίας και περνά την πόρτα της φυλακής, προσλαμβάνει τον επιδέξιο και χαρισματικό δικηγόρο Μπίλι Φλιν για να χειραγωγήσει τα Μέσα Ενημέρωσης και να επηρεάσει την κοινή γνώμη υπέρ της.

Αλλά η Ρόξι σύντομα ανακαλύπτει ότι δεν είναι η μόνη που διεκδικεί τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η συγκρατούμενη της, Βέλμα Κέλι, μια σταρ του βαριετέ, παλεύει επίσης για τη φήμη και την ελευθερία της μέσα στο χάος της φυλακής της κομητείας Κουκ.

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Chicago the musical» υπόσχεται μια αξέχαστη θεατρική εμπειρία

Καθώς θεωρείται ως μία από τις πιο εμβληματικές παραγωγές όλων των εποχών του Broadway.

Η People Entertainment Group παρουσιάζει το «Chicago the musical» στον υπερσύγχρονο χώρο του Christmas Theater τον Οκτώβριο του 2024 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε τη φαντασμαγορική εμπειρία του «Chicago the musical» που ετοιμάζεται να  «κατακτήσει» και την Ευρώπη.

Sports in

Τα δεδομένα για Ποκουσέφσκι: Η προτεραιότητα, η Euroleague και μία σημαντική απόφαση

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι ένας παίκτης που ακούγεται έντονα για επιστροφή στην Ευρώπη, όμως τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα – Ποιες είναι οι σκέψεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024