Το Emma Corrin βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, προωθώντας το «Deadpool & Wolverine» μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Ryan Reynolds και Hugh Jackman. Ακόμη και με φόντο το εμβληματικό άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, το Emma ήταν εκείνo που ξεχώρισε πραγματικά, ντυμένo με ένα κατά παραγγελία μαύρο μακρυμάνικο φόρεμα 16Arlington, εμπνευσμένο από τη συλλογή Fall 2024.

Ενώ η αρχική εκδοχή του φορέματος για την πασαρέλα ήταν λευκή και αέρινη, ιδανική για τη ζέστη του καλοκαιριού, η μαύρη εκδοχή που φόρεσε το Emma ήταν πιο εντυπωσιακή, ταιριαστή για τον χειμώνα της Βραζιλίας αλλά και το σερί των black outfits στην press tour. Το μαύρο φόρεμα ξεχώριζε υπέροχα από το ζωντανό τοπίο, ενισχύοντας το συνολικό αντίκτυπο.

To Emma Corrin, το οποίο πρόσφατα υιοθέτησε ένα νέο hair look, δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτή την εμφάνιση. Φόρεσε επίσης ένα λευκό μίντι φόρεμα από φτερά που αγκάλιαζε το σώμα της, με την υπογραφή της Dilara Fındıkoğlu.

Εντυπωσιακό φόρεμα

Το φόρεμα αυτό, ακόμη πιο εντυπωσιακό, είχε lace-up λεπτομέρεια στο πίσω μέρος, το οποίο συνδύασε με λευκές σατέν γόβες. Το σύνολο αυτό αναδείκνυε τη θηλυκότητα και την κομψότητα της Emma, προσθέτοντας μια νότα φινέτσας στο look της.

Όλο το styling επιμελήθηκε ο Harry Lambert, ο οποίος κατάφερε να αναδείξει την προσωπικότητα και το μοναδικό στιλ του Emma Corrin με κάθε εμφάνιση.

Οι επιλογές του Lambert για τα outfits του Emma δεν ήταν απλώς ενδυματολογικές αποφάσεις, αλλά δημιουργικές προσεγγίσεις που τόνιζαν την ένταση και την αίγλη των εμφανίσεών του, κάνοντάς το να ξεχωρίζει ακόμα και σε ένα τόσο εμβληματικό σκηνικό.

Πηγή: grace.gr