Στις 21 Ιουλίου το «Βήμα της Κυριακής» κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές μεταξύ των οποίων το περιοδικό Harper’s Bazaar, το πρώτο βιβλίο «Ηγέτες της Μεταπολίτευσης» με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, και όπως κάθε Κυριακή, ΒΗΜΑgazino.

Οι Ηγέτες της Μεταπολίτευσης: Κωνσταντίνος Καραμανλής

«Tο Βήμα» παρουσιάζει το πρώτο βιβλίο της σειράς «Οι Ηγέτες της Μεταπολίτευσης», μια έκδοση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

«Η συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή θα περνούσε ίσως απαρατήρητη, αν η προσωπικότητα αυτή δεν δέσποζε με την ιστορική παρουσία και το έργο της στην πολιτική ζωή του τόπου κατά το δεύτερο ήμισυ του 20ου αιώνα. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στο αντικειμενικό γεγονός της διάρκειας της πρωθυπουργικής θητείας του, που υπερέβη τα δεκατρία χρόνια και είναι η μεγαλύτερη από ιδρύσεως του νεοελληνικού κράτους, αλλά και στην αποτελεσματικότητα και την ποιότητα του κυβερνητικού έργου του. Ενός έργου που συνδέθηκε με κρίσιμες επιλογές για την πορεία του τόπου.»

Συλλεκτική έκδοση στιγμές στιγμές της Μεταπολίτευσης

Ένα ειδικό ένθετο από την πτώση της Χούντας, ως τις πρώτες εκλογές. Η αποτύπωση μιας εποχής, μέσα από τις σελίδες του Βήματος.

Harper’s Bazaar

Το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας στον κόσμο:

– Πώς θα επιλέξετε σωστά κομμάτια και συνδυασμούς που θα απογειώσουν στυλιστικά τις εμφανίσεις σας στην παραλία.

– Aξεσουάρ από ψάθα πρωταγωνιστούν στα looks των διακοπών.

– Τα μυστικά ομορφιάς για την παραλία.

– Η Κατερίνα Ευαγγελάτου μιλάει για τον απαιτητικό ρόλο της ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, και τον τρόπο που βλέπει τη μόδα, την θέση της γυναίκας στο χώρο της τέχνης σήμερα.

Βημαgazino

Ένας χρόνος χωρίς την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Αυτή την Κυριακή προσφέρει ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην προσωπικότητα και το έργο μιας Ελληνίδας που έφυγε από τη ζωή πριν έναν χρόνο αλλά συνεχίζει να εμπνέει μέσα από την παρακαταθήκη του τεράστιου κοινωνικού της έργου.

Ακόμα στο BHMAGAZINO συνεντεύξεις με μεγάλα ονόματα του αθλητισμού, των εικαστικών τεχνών και της επιστήμης, του περιβάλλοντος. Αφιέρωμα στις μεγαλύτερες και πιο ελκυστικές παραλίες του κόσμου.