Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Impact Day: Οι UMers σε όλο τον κόσμο συσπειρώνονται με ενέργειες που έχουν θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία

Impact Day: Οι UMers σε όλο τον κόσμο συσπειρώνονται με ενέργειες που έχουν θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία

Η UM κλείνει για μία ημέρα τα γραφεία της σε Ευρώπη, Ασία, Λατινική Αμερική και Βόρεια Αμερική με σκοπό να συνεργαστεί με τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, ΜΚΟ και άλλους οργανισμούς.

Η UM, το παγκόσμιο media agency της IPG Mediabrands, ανακοίνωσε σήμερα την έβδομη παγκόσμια Impact Day με θέμα «ONE Day, ONE UM, ONE Better World».  Η Impact Day ξεκίνησε το 2016 στο πλαίσιο της μονάδας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της UM, Better World, ενώ αντανακλά τη δέσμευση της UM στις τρεις βασικές της αξίες: Community, Curiosity, Courage.

Πιο αναλυτικά, οι εργαζόμενοι της UM θα συμμετάσχουν σε επιλεγμένες δραστηριότητες γύρω από τρεις πυλώνες, την Ισότητα με πράξεις που επηρεάζουν άμεσα ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν ισότιμα πρόσβαση σε αγαθά, υπηρεσίες, διευκολύνσεις με το σύνολο της κοινωνίας μας, τη Βιωσιμότητα με πράξεις που επηρεάζουν άμεσα τον πλανήτη μας, τοπικά ή παγκόσμια, καθώς και την ευεξία με πράξεις που επηρεάζουν άμεσα την ευημερία της σωματικής ή και της ψυχικής υγείας ενός ατόμου.

«Οι UMers σε όλο τον κόσμο ανυπομονούν κάθε χρόνο να συμμετέχουν εθελοντικά ως μία ενωμένη ομάδα στην αγαπημένη μας παράδοση της Impact Day», δήλωσε η Andrea Suarez, Global CEO της UM. «Το θέμα μας φέτος, “ONE Day, ONE UM, ONE Better World” υπογραμμίζει την απίστευτη επίδραση που μπορούμε να έχουμε όταν αξιοποιούμε τη δύναμη της συλλογικής μας δράσης, για να επιστρέψουμε στις κοινότητες μέσα στις οποίες ζούμε, υπηρετούμε και αναπτυσσόμαστε».

Ακριβώς για αυτό, σήμερα η UM κλείνει τα γραφεία της σε Ευρώπη, Ασία, Λατινική Αμερική και Βόρεια Αμερική με σκοπό να συνεργαστεί με τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, ΜΚΟ και άλλους οργανισμούς για την υλοποίηση δράσεων κοινωνικού αντίκτυπου.

Στο πλαίσιο αυτό, η UM στην Ελλάδα ενώνει τις δυνάμεις της με την ΜΚΟ Higgs για να προετοιμάσει και να προσφέρει 200 δωρεάν γεύματα σε άτομα που έχουν ανάγκη μέσω του Οργανισμού Γη, με τους εργαζόμενους της UM να συμμετέχουν ενεργά στην προετοιμασία και τη συσκευασία των γευμάτων, να παρακολουθούν εργαστήρια για τη χρήση θεραπευτικών βοτάνων και τρόπων ανακύκλωσης στο σπίτι μας, με στόχο την ευαισθητοποίηση, την προώθηση της αλληλεγγύης, αλλά και την υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών.

Τέλος, οι UMers  θα μοιραστούν τις ενέργειες της Impact Day στα Social Media με τη χρήση των hashtags #UMBetterWorld και #UMImpactDay.

Sports in

Τα δεδομένα για Ποκουσέφσκι: Η προτεραιότητα, η Euroleague και μία σημαντική απόφαση

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι ένας παίκτης που ακούγεται έντονα για επιστροφή στην Ευρώπη, όμως τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα – Ποιες είναι οι σκέψεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024