Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Καλοκαίρι στην Αθήνα: Events και φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσεις

Καλοκαίρι στην Αθήνα: Events και φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσεις

Ακόμα να κλείσεις εισιτήριο;

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος, πολλές είναι οι συναυλίες που ανυπομονούμε να πάμε για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να περάσουμε αξέχαστες στιγμές παρέα με τους αγαπημένους μας. Όποιο είδος μουσικής και εάν προτιμάς, οι φετινές εκδηλώσεις είναι πολλές και σίγουρα θα καλύψουν κάθε γούστο!

Judas Priest, Duran Duran και άλλοι πολλοί

Το Release Athens 2024 έχει επιστρέψει με ένα πλούσιο και πολυσυλλεκτικό lineup! Το αγαπημένο φεστιβάλ υποδέχεται για ακόμη μία χρονιά σπουδαία ονόματα του χθες και του σήμερα από το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Θες να δεις από κοντά Judas Priest, Duran Duran ή Bruce Dickinson; Τώρα είναι η ευκαιρία! Εξασφάλισε το εισιτήριό σου και απόλαυσέ τους στο φετινό φεστιβάλ του Release Athens 18-28 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο.

Korn ή Bring Me The Horizon;

Απόλαυσε το συγκρότημα που δημιούργησε το nu metal και άλλαξε για πάντα την πορεία του σκληρού ήχου, φέρνοντας τον στο ραδιόφωνο και το mainstream κοινό. Οι Korn πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία όλου του rock ήχου, με μια απίθανα επιτυχημένη καριέρα τριών δεκαετιών.

Μαζί τους στο EJEKT Festival 2024 στις 22 & 24/07 έρχονται οι Spiritbox, ακριβώς τη στιγμή που βρίσκονται στο απόγειό τους και ένα βήμα πριν την εκτίναξη προς τις αρένες. Στην ημέρα των Korn έχουν προστεθεί και οι Loathe αλλά και οι Planet of Zeus.

Από την άλλη, τρία ονόματα προστίθενται στο line-up του φετινού EJEKT Festival στην ημέρα των Bring Me The Horizon: οι Neck Deep, οι Bury Tomorrow και οι SixForNine θα εμφανιστούν στις 24 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ P5!

Rockwave nights με Placebo

Το κορυφαίο φεστιβάλ συναντά την κορυφή της πόλης. Την Πέμπτη 1 Αυγούστου ανεβαίνουμε Λυκαβηττό για να απολαύσουμε τους Placebo με φόντο τους ανοιχτούς ορίζοντες, στην καρδιά του Αθηναϊκού καλοκαιριού.

Ε­λευ­θε­ρία Αρ­βα­νι­τά­κη & Ε­λε­ω­νό­ρα Ζου­γα­νέ­λη – “Ξανά Μαζί”

Οι πο­λυ­α­γα­πη­μέ­νες ερ­μη­νεύ­τρι­ες που σά­ρω­σαν το πε­ρα­σμέ­νο κα­λο­καί­ρι όπου κι αν εμ­φα­νί­στη­καν προ­ξε­νών­τας αλ­λε­πάλ­λη­λα κύ­μα­τα χα­ράς και ξε­ση­κώ­νον­τας το κοι­νό, ε­πι­στρέ­φουν το 2024 βά­ζον­τας νέες στά­σεις στο χάρ­τη με τις εμ­φα­νί­σεις τους.

Η αύρα και η δύ­να­μη της Ε­λευ­θε­ρί­ας Αρ­βα­νι­τά­κη βρί­σκε­ται στην ταυ­τό­τη­τα των πιο ε­πι­τυ­χη­μέ­νων live στην ι­στο­ρία των ελ­λη­νι­κών συ­ναυ­λι­ών και στο δι­α­χρο­νι­κό ρε­περ­τό­ριο που όλοι α­γα­πά­με να τρα­γου­δά­με. Το ε­κρη­κτι­κό τα­πε­ρα­μέν­το της Ε­λε­ω­νό­ρας Ζου­γα­νέ­λη σε συν­δυ­α­σμό με τη με­γά­λη γκά­μα των ε­πι­τυ­χι­ών της, την το­πο­θε­τεί δι­καί­ως πολύ ψηλά στη νε­ό­τε­ρη γε­νιά ερ­μη­νευ­τών.

Τις απολαμβάνουμε «Ξανά Μαζί» στο θέατρο Λυκαβηττού, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024