Είστε κολλημένοι με την τηλεόραση σας; Θέλετε να απολαύσετε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ή δεν θέλετε να χάσετε ούτε ένα λεπτό από την αγαπημένη σας σειρά; Το ότι θα πάτε διακοπές στο εξοχικό σας δεν σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αποχωριστείτε την τηλεόραση σας.

Αν δεν έχετε τηλεόραση στο εξοχικό σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσετε μια smart TV για να χαλαρώνετε στον καναπέ του εξοχικού σας  βλέποντας ταινίες ή  παίζοντας τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

Κινηματογραφικές βραδιές

Αν λατρεύετε τις ταινίες ή σας αρέσει να βλέπετε σειρές στο Netflix τότε χρειάζεστε μια τηλεόραση που θα σας προσφέρει  εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας.

Η τηλεόραση Hisense Smart 70″ 4K UHD LED 70A6K HDR 2023 σας βυθίζει σε κάθε σκηνή, προσφέροντας ρεαλιστικά χρώματα και λεπτομέρειες.

Με έξυπνες λειτουργίες και συνδεσιμότητα Wi-Fi, HDMI και USB, αυτή η τηλεόραση είναι ιδανική για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες, εκπομπές και παιχνίδια με εξαιρετική ευκρίνεια και άνεση. Ο κομψός σχεδιασμός της Hisense TV 70A6K HDR (2023) ταιριάζει τέλεια σε κάθε σύγχρονο χώρο διαβίωσης.

Τέλεια εικόνα παντού

Αν ψάχνετε μια οικονομική λύση για τηλεόραση με υψηλή ανάλυση, τότε η τηλεόραση Smart Samsung UE55CU7172UXXH 4K UHD LED HDR 2023 55″ είναι αυτό που ψάχνετε.

Το ισχυρό 4K upscaling εξασφαλίζει ότι το περιεχόμενό σας εμφανίζεται στην οθόνη σας σε ανάλυση 4K.

Εύκολη αναζήτηση περιεχομένου, ώστε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο για την αναζήτηση και περισσότερο χρόνο για streaming, gaming και τις αγαπημένες σας εκπομπές.

Με τεχνολογία Al

Με την τηλεόραση LG 43UR73003LA, ανακαλύψτε έναν κόσμο από εκπληκτική εικόνα και ψυχαγωγία! Με οθόνη 43 ιντσών και ανάλυση Ultra HD 4K, απολαύστε κάθε λεπτομέρεια με απόλυτη ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα που σας μεταφέρουν ακριβώς στο κέντρο της δράσης.

Με τη λειτουργία ThinQ AI, απολαύστε εύκολη πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές και υπηρεσίες ψυχαγωγίας, ενώ η Smart TV λειτουργία σας επιτρέπει να απολαμβάνετε περιεχόμενο από το διαδίκτυο και τις αγαπημένες σας υπηρεσίες streaming. Επιπλέον, η τηλεόραση διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth για ακόμη πιο εύκολη σύνδεση και αναπαραγωγή περιεχομένου από διάφορες συσκευές.

Και adaptores

Αν πάλι έχετε τηλεόραση αλλά δεν είναι smart τότε σας έχουμε τη λύση.

Μετατρέψτε την τηλεόρασή σας σε smart με το smart tv stick HDMI Dongle 4K. Η ανάλυσή του είναι 4K Ultra HD και η σύνδεση με την τηλεόραση γίνεται μέσω HDMI. Διαθέτει ασύρματη σύνδεση WiFi η οποία είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει η συσκευή καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε στο internet μέσω του ασύρματου δικτύου σας.

Για ακόμα πιο γρήγορο  streaming σε Full HD δοκιμάστε το Smart TV Stick Amazon Fire TV B08C1KN5J2 2021 Full HD με Wi-Fi / HDMI & Alexa.

Κάντε streaming δωρεάν με το YouTube, παρακολουθήστε ζωντανή τηλεόραση, ειδήσεις και αθλητικά από το Sky News και άλλα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα δωρεάν με εφαρμογές υποστηριζόμενες από διαφημίσεις όπως το Pluto TV και άλλες.

Τέλος το Smart TV Stick Google Chromecast Snow είναι η ιδανική λύση για να μετατρέψετε την τηλεόρασή σας σε έξυπνη τηλεόραση με δυνατότητες σύνδεσης στο διαδίκτυο και υψηλής ευκρίνειας αναπαραγωγή περιεχομένου.

Με την υποστήριξη της τεχνολογίας 4K UHD, προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας, ενώ το Google TV παρέχει πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια μέσω του Google Play Store.

Με το φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον του και τη δυνατότητα φωνητικού ελέγχου, η εμπειρία τηλεόρασης γίνεται ακόμη πιο εύκολη και ευχάριστη.

Και φυσικά όλα αυτά και πολύ περισσότερα θα τα βρείτε στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας ανάγκες. Κάντε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα και όλα σας τα προϊόντα θα σας παραδοθούν έγκαιρα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.