Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Έκκληση του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας για λελογισμένη κατανάλωση νερού

Έκκληση του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας για λελογισμένη κατανάλωση νερού

«Το πρόβλημα με το νερό είναι γνωστό» δήλωσε ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας.

«Το πρόβλημα του νερού στην περιοχή μας είναι γνωστό σε όλους» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Μανώλης Δολιανίτης και εφιστά σε όλους τους δημότες να γίνεται λελογισμένη χρήση νερού και προσθέτει:

«Αυτή την περίοδο το πρόβλημα της ύδρευσης αλλά κυρίως της άρδευσης γίνεται ακόμα πιο  έντονο αφού και οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές και η επισκεψιμότητα στο Δήμο μας είναι μεγάλη και οι ανάγκες για πότισμα αυξημένες.

Καλώ όλους τους πολίτες του Δήμου Νότιας Κυνουρίας να επιδείξουν την ανάλογη προσοχή στη χρήση του νερού και να αποφύγουν υπερβολές αποδεικνύοντας έμπρακτα την υπευθυνότητά τους.

Άλλωστε είναι υποχρέωση όλων μας να προστατεύσουμε και να περιφρουρήσουμε αυτό το πολύτιμο φυσικό αγαθό για να αποφύγουμε ενδεχόμενες διακοπές το μήνα Αύγουστο που η ζήτηση θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση κάνοντας λελογισμένη χρήση νερού κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου και αναφέροντας άμεσα τυχόν διαρροές του δικτύου στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου.

Με αυτές τις σκέψεις και με αυτή την προτροπή – παράκληση σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συνεργασία (αλλά και για την κατανόηση) και εύχομαι σε όλους Καλό Καλοκαίρι».

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024