Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Δούκας: Το 13% πρέπει να υπερδιπλασιαστεί

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Το 13% πρέπει να υπερδιπλασιαστεί

Ο υποψήφιος πρόεδρος Χάρης Δούκας επισήμανε ότι «πρέπει να γίνουμε πολύ περισσότεροι και όλοι μαζί να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της Δημοκρατικής Παράταξης»

Το 13% πρέπει να υπερδιπλασιαστεί, υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας που πραγματοποίησε σε ανοιχτή συγκέντρωση ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Όπως είπε ο Χάρης Δούκας, «εδώ πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Για να γίνει αυτό, πρέπει το κάλεσμά μας να είναι σε όλους τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες. Αξιακά. Όχι σε αυτούς που μας λοιδόρησαν, όχι σε αυτούς που έβρισαν το ΠΑΣΟΚ και ευτέλισαν την προσπάθεια που κάναμε. Διότι είναι αλήθεια ότι το ΠΑΣΟΚ έδωσε μάχες, πολύ μεγάλους αγώνες, τα δύσκολα χρόνια».

Συνέχισε λέγοντας πως «σηκώσαμε μεγάλο φορτίο, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μας αναλογούσε για να κρατήσουμε τη χώρα όρθια. Όμως, υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι στεναχωρήθηκαν, οι οποίοι αδικήθηκαν, όπως και εμείς, γιατί τα μέτρα ήταν σκληρά».

Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση

«Πρέπει να γίνουμε πολύ περισσότεροι και όλοι μαζί να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της Δημοκρατικής Παράταξης»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τόνισε για τους συγκεκριμένους ανθρώπους πως, «έχασαν τις δουλειές τους, έφυγαν τα παιδιά στο εξωτερικό και είναι ακόμη εκεί. Στεναχωρήθηκαν, πικράθηκαν, δε μας λοιδόρησαν ποτέ. Και θέλουν να επιστρέψουν. Και αξιακά να μπουν στην πρώτη γραμμή των συγκρούσεων. Όσοι, λοιπόν, προοδευτικοί και δημοκράτες, θέλουν να δώσουν μαζί μας αγώνες, θέλουν μαζί μας να κάνουν συγκρούσεις, δεν θέλουν καριέρες και συνθηκολόγηση πρέπει στις 6 του Οκτώβρη να έρθουν να στηρίξουν την προσπάθεια. Και αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα».

Καταληκτικά ο Χάρης Δούκας επισήμανε ότι «το μήνυμα της συγκινητικής σας παρουσίας, σήμερα, είναι ότι πρέπει να γίνουμε πολύ περισσότεροι και όλοι μαζί να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της Δημοκρατικής Παράταξης. Να ανασυνθέσουμε τον χώρο για να γίνει το ΠΑΣΟΚ ξανά ο χώρος που θα αλλάξει τη χώρα».

Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση

Σημειώνεται ότι, μεταξύ άλλων, στη συγκέντρωση βρέθηκε ο βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Βαγγέλης Αλμπάνης, στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από την Ανατολική Αττική όπως ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Ανατολικής Αττικής και αυτοδιοικητικά στελέχη.

Sports in

Έτοιμος για όλα ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παρίσι

Ο προκριματικός της ενόργανης ανδρών θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου και ο «άρχοντας των κρίκων» έχει κληρωθεί να αγωνιστεί στον πρώτο από τους τρεις ομίλους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024