Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σημαντική εξέλιξη για το μέλλον του Βεζένκοφ

Σημαντική εξέλιξη για το μέλλον του Βεζένκοφ

Το ταξίδι του ατζέντη του Σάσα Βεζένκοφ στο Τορόντο, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με το μέλλον του.

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε μια μεγάλη απόφαση πριν από μερικές μέρες, καθώς αποδέχτηκε την «χρυσή» πρόταση του Ολυμπιακού και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη και το λιμάνι του.

Ο Βούλγαρος διεθνής φόργουορντ και MVP της Euroleague τη σεζόν 2022-23 είπε το «ναι» στους Πειραιώτες για συμβόλαιο πενταετίας με «τρελές» απολαβές, που θα τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον Ολυμπιακό μετά τον Τζος Τζίλντρες, όμως δεσμεύεται ακόμη με τους Ράπτορς.

Η ομάδα του Τορόντο μετά την ανταλλαγή του Σασα από τους Σακραμέντο Κινγκς έχει τα δικαιώματα του, ο Βεζένκοφ έχει εγγυημένο συμβόλαιο για τη νέα σεζόν και οι Καναδοί έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του.

Το ταξίδι του ατζέντη του

Ουσιαστικά, η πλευρά του Βεζένκοφ έχει διαμηνύσει στη διοίκηση των Ράπτορς ότι θέλει να επιστρέψει στη Euroleague και τον Ολυμπιακό και οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν μια λύση για να αποχωρήσει ο Βούλγαρος φόργουορντ.

Η υπόθεση δεν έχει ξεκαθαρίσει, όμως αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει για το Τορόντο ο εκπρόσωπος του Βεζένκοφ, Νίκος Λώτσος.

Ο λόγος που θα αναμένεται να βρεθεί εκεί είναι για να οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο» με τους Ράπτορς, εκτός και αν βρεθεί η φόρμουλα… τηλεφωνικά και η ομάδα του Καναδά πει το «ναι» νωρίτερα.

Κάτι που με τα τωρινά δεδομένα και σύμφωνα με όσα γράφονται στις ΗΠΑ είναι δύσκολο, αφού και η διοίκηση του Τορόντο ψάχνει έναν τρόπο να είναι κερδισμένη από οποιαδήποτε συμφωνία.

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024