Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα σεζόν, νέες εμφανίσεις: Αυτές είναι οι φανέλες που ξεχωρίζουν

Νέα σεζόν, νέες εμφανίσεις: Αυτές είναι οι φανέλες που ξεχωρίζουν

Ολυμπιακός, Ρόμα, Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ, είναι μερικές από τις ομάδες που έχουν παρουσιάσει κάποιες από τις εμφανίσεις τους ενόψει τις νέας σεζόν.

Λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν παρουσιάσει (κάποιες από) τις εμφανίσεις τους ενόψει της σεζόν 2024-25. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ρόμα, Μπαρτσελόνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, είναι μερικές από αυτές που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έκαναν τα… αποκαλυπτήρια.

Ο Ολυμπιακός έχει προς ώρας αποκαλύψει την 2η και 3η εμφάνιση της νέας σεζόν, ενώ ο Παναθηναϊκός και τις τρεις φανέλες που θα χρησιμοποιεί. Παράλληλα, με βίντεο επέλεξε ο ΠΑΟΚ να δείξει στο κοινό του την νέα εντός έδρας φανέλα του.

Την ίδια ώρα, στην υπόλοιπη Ευρώπη, η Γιουνάιτεντ αποκάλυψε την εντός έδρας εμφάνισή της με τους παίκτες της ομάδας και τον Θρύλο του συλλόγου Ερίκ Καντονά, με την Άρσεναλ μάλιστα να χρησιμοποιεί στην καμπάνια της και αθλήτριες του γυναικείου τμήματος. Παρόμοιo τρόπο χρησιμοποίησαν και η Ρόμα με την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να έχουν κεντρικό πρόσωπο τον Λαμίν Γιαμάλ.

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις εμφανίσεις:

Sports in

Διαλύεται η «Ρεάλ» του παγκοσμίου πόλο

Αποχωρεί ο βασικός επενδυτής από την Προ Ρέκο που μπαίνει σε καθεστώς εκκαθάρισης και βλέπει τους σταρ της να αποχωρούν – Στη Γιουγκ ο Κάκκαρης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024