Ο Σουαλιχό Μεϊτέ είναι ένας παίκτης που απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ και που θέλει πολύ ο Ραζβάν Λουτσέσκου τη νέα σεζόν, όμως η περίπτωση του είναι δύσκολη και την ίδια ώρα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει με την στάση του να μην «καίγεται» να επιστρέψει στον Δικέφαλο του βορρά.

Ο αμυντικός μέσος της Μπενφίκα έχει αρκετές ομάδες να παρακολουθούν την περίπτωση του, ο ΠΑΟΚ είναι μια από αυτές, όμως σύμφωνα με την πορτογαλική «Record» δεν θα προχωρήσει η επιστροφή του στην Ελλάδα και τους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ των Πορτογάλων αναφέρει πως ο Μεϊτέ απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ και ο πιθανότερος προορισμός για εκείνον είναι η Σαουδική Αραβία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «Record»:

«Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε ότι ήθελε να έχει τον Μεϊτέ, αλλά ο μέσος μπορεί τελικά να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η Record, ο 30χρονος παίκτης αρνείται να συνεχίσει στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την περασμένη σεζόν. Ήταν, στην πραγματικότητα, ο δεύτερος δανεισμός του, μετά την Κρεμονέζε το 2022/23.

Τώρα, είναι πιθανό ο Μεϊτέ να αποχωρήσει μόνιμα από την Μπενφίκα. Ο μέσος κόστισε στην ομάδα της Λισαβόνας 6 εκατομμύρια ευρώ το 2021. Δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στην ερυθρόλευκη ομάδα».