Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Ραμπιό από την Γιουβέντους (pic)

Τέλος ο Ραμπιό από την Γιουβέντους (pic)

Ο Αντριάν Ραμπιό αποχωρεί ως ελεύθερος από τη Γιουβέντους και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Γάλλος διεθνής μέσος Αντριάν Ραμπιό αποχωρεί από τη Γιουβέντους, ανακοίνωσε σήμερα (18/7) ο ιταλικός σύλλογος, έχοντας φτάσει στο τέλος του συμβολαίου του μετά από πέντε σεζόν.

«Ευχαριστούμε για όλα, Άντριαν!» γράφει η ιστοσελίδα της Γιουβέντους, τονίζοντας ότι είναι ο τρίτος Γάλλος που έχει φορέσει πιο συχνά τη φανέλα των «μπιανκονέρι». Έπαιξε 212 αγώνες εκεί, όπως ο Ζινεντίν Ζιντάν, πίσω από τον Νταβίντ Τρεζεγκέ (320) και τον Μισέλ Πλατινί (224).

Είναι έξι φορές πρωταθλητής Γαλλίας, ενώ με τη Γιουβέντους κέρδισε έναν τίτλο ιταλικού πρωταθλήματος (2020) και δύο Κύπελλα Ιταλίας (2021, 2024), ενώ απέρριψε την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου.

«Νόμιζα ότι το μέλλον μου θα διευθετηθεί» πριν από το Euro 2024, είπε στις 24 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. «Υποτίθεται ότι θα είχαμε μια συζήτηση με τον σύλλογο όταν τελείωσε το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν συνέβη. Τότε έμειναν πολύ λίγες μέρες για να κάνουμε ένα διάλειμμα και να συμμετάσχουμε στη συγκέντρωση της εθνικής Γαλλίας.

Αυτό που θα ήθελα, το κρατάω για τον εαυτό μου, αλλά δεν ανησυχώ καθόλου για το μέλλον μου», είπε ο Ραμπιό (48 συμμετοχές, 4 γκολ) στο Πάντερμπορν.

Έχοντας φτάσει ελεύθερος το 2019 από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ραμπιό φέρεται να εξετάζεται με ενδιαφέρον από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μίλαν, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο.

Sports in

Διαλύεται η «Ρεάλ» του παγκοσμίου πόλο

Αποχωρεί ο βασικός επενδυτής από την Προ Ρέκο που μπαίνει σε καθεστώς εκκαθάρισης και βλέπει τους σταρ της να αποχωρούν – Στη Γιουγκ ο Κάκκαρης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024