Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση για την δεύτερη φανέλα του Ολυμπιακού

Αποθέωση για την δεύτερη φανέλα του Ολυμπιακού

Η λευκή φανέλα με τις κόκκινες πινελιές ενθουσίασε τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις δύο τελευταίες μέρες την τρίτη και την δεύτερη φανέλα του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Και μιλάμε για μια χρονιά που είναι σημαδιακή, καθώς ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως και οι τρεις φανέλες του συλλόγου αναμένονταν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τις επόμενες μέρες θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της πρώτης φανέλας για την σεζόν 20024-2025.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως να σταθούμε στην δεύτερη φανέλα, την οποία παρουσίασε σήμερα ο Ολυμπιακός και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

Τα σχόλια των οπαδών του Ολυμπιακού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αποθεωτικά για την επιλογή των πειραιωτών και τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά.

Δεν χωρά αμφιβολία πως η λευκή φανέλα με τις κόκκινες πινελιές (ειδικά οι πολύ λεπτές ρίγες είναι εξαιρετική επιλογή) είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να σχεδιάσει η Adidas για τον Ολυμπιακό, σε μια τόσο σημαντική χρονιά, την χρονιά που οι «ερυθρόλευκοι» γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την ίδρυσή τους.

Επαναλαμβάνουμε ότι οι λεπτές κόκκινες ρίγες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά και ενθουσίασαν τους οπαδούς των πειραιώτων.


Η φανέλα λοιπόν που παρουσίασαν σήμερα οι Πειραιώτες έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους οπαδούς του συλλόγου και μπορεί εύκολα να πει κάποιος ότι είναι η καλύτερη δεύτερη φανέλα που είχε ο Ολυμπιακός τουλάχιστον τα τελευταία 30 χρόνια.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού θυμήθηκαν την σεζόν 1982-1983, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αγωνιστεί με την σουηδική Έστερς στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στο τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Τώρα οι οπαδοί της ομάδας του λιμανιού είναι σε αναμονή της παρουσίασης πρώτης φανέλας της ομάδας τους για την χρονιά 2024-2025, την χρονιά που ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής.

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024