Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Πλάνιτς»

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Πλάνιτς»

Αν και οι «πράσινοι» έχουν ήδη πέντε στόπερ οι Σέρβοι… στέλνουν και τον πανύψηλο Μπόγκνταν Πλάνιτς

Κι άλλο στόπερ μετά τον Ινγκασον φέρεται να θέλει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με την σέρβικη Maxbet οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση στον Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μάθαμε τον Σέρβο αμυντικό που αναζητά ο γίγαντας από την Ελλάδα! Εχει ήδη πρόταση…

Σε όλη την Ευρώπη, οι σύλλογοι δραστηριοποιούνται στην αγορά και προσπαθούν να ενισχυθούνς. Σημαντική είναι η επιλογή, όπως και η τελική απόφαση, που βρίσκεται μπροστά στον Σέρβο αμυντικό.

Ο ελληνικός κολοσσός έστειλε καλή προσφορά και όπως μαθαίνει η MaxBet Sport ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μπόγκνταν Πλάνιτς. Ο Σέρβος στόπερ έχει ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Shabab Al Ahli, όπου έφτασε τον Αύγουστο του 2022 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν νέο… αρραβώνα.

Μένουν να συμφωνηθούν μικρές λεπτομέρειες και στη συνέχεια ο στόπερ να υπογράψει συμβόλαιο στην Αθήνα για τον σύλλογο του οποίου υπερασπίζονται τα χρώματα οι επίσης Σέρβοι, Φίλιπ Τζούριτσιτς, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ενώ πριν από ένα μήνα ήρθε ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς από τη Χετάφε.

Η τωρινή το ομάδα και πρώην πρωταθλητές των Εμιράτων ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στα προκριματικά του Champions League της Ασίας και να αντιμετωπίσουν την ιρανική Σεπαχάν στις 6 Αυγούστου. Αν ο Πλάνιτς ενταχθεί στις τάξεις των «πρασίνων», θα έρθει νέος ξένος στον αραβικό σύλλογο.

Ο πρώην αμυντικός της ΟΦΚ Βελιγραδίου, του Ερυθρού Αστέρα και της Στεάουα έπαιξε καλά την περασμένη σεζόν, οπότε δεν είναι τυχαίο που η επιστροφή στην Ευρώπη του χαμογελάει ξανά».

Ο Πλάνιτς δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό αφου προ διετίας απασχόλησε σοβαρά την ΑΕΚ.

Γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου 1992, ο Πλάνιτς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Βοϊβοντίνα. Είναι πανύψηλος (1,91μ.), κάτι που τον καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικό στις εναέριες μονομαχίες. Διακρίνεται για την ικανότητά του να διαβάζει το παιχνίδι, τα τάκλιν του και την ηγεσία του στον αμυντικό τομέα.

Ο Παναθηναϊκός πάντως έχει ήδη πέντε στόπερ στο δυναμικό του. Πήρε τον Ινγκασον και έχει ήδη τους Σένκεφελντ, Πάλμερ, Γέντβαϊ και Μάγκνουσον…

Sports in

Το πιο χρήσιμο παιχνίδι για την Εθνική ομάδα

Ο Σπανούλης ήθελε ένα φιλικό με μεγάλη αντίπαλο και η Σερβία ήταν η καλύτερη επιλογή για τελικό τεστ πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024