Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες: Το Ολυμπιακό Χωριό άνοιξε επίσημα τις πόρτες του

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το Ολυμπιακό Χωριό άνοιξε επίσημα τις πόρτες του

Ο αναπληρωτής διευθυντής του Ολυμπιακού Χωριού Αγουστίν Τραν βαν Τσάου, ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του.

Το Ολυμπιακό Χωριό στο βόρειο Παρίσι άνοιξε σήμερα (18/7) επίσημα τις πόρτες του, ημέρα κατά την οποία αρκετές εκατοντάδες αθλητές αναμένεται να καταλάβουν τους χώρους οκτώ ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Το Ολυμπιακό Χωριό, εκτείνεται σε 52 εκτάρια, θα φιλοξενήσει σχεδόν 14.500 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 9.000 αθλητών στην κορύφωση των Αγώνων.

«Είμαστε έτοιμοι», διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής διευθυντής του Ολυμπιακού Χωριού Αγουστίν Τραν βαν Τσάου στο France Info λίγα λεπτά πριν από τα εγκαίνια.

Οι Γάλλοι ενισχύουν την ασφάλεια των Αγώνων με Βραζιλιάνους ομοσπονδιακούς αστυνομικούς

Η ασφάλεια αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, καθώς το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη θα φιλοξενηθεί σε λίγες ημέρες σε μια πόλη που έχει πληγεί από φονικές επιθέσεις Ισλαμιστών εξτρεμιστών.

Οι ανησυχίες επικεντρώνονται στην Τελετή Έναρξης, η οποία για πρώτη φορά θα διεξαχθεί εκτός κάποιου σταδίου, καθώς η παρέλαση των χωρών θα πραγματοποιηθεί σε σκάφη κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα, τη στιγμή που ο κόσμος θα την παρακολουθεί από τις όχθες του και τις γύρω γέφυρες.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ασφάλειας, η Βραζιλία θα στείλει ομοσπονδιακούς αστυνομικούς για να βοηθήσουν στην περιπολία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Συγκεκριμένα, από σήμερα (17/7), δεκατέσσερις πράκτορες της ομοσπονδιακής Αστυνομίας της «χώρας του καφέ» βρίσκονται στη γαλλική πρωτεύουσα για να βοηθήσουν στην αστυνόμευση στους δρόμους του Παρισιού.

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024