Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η ανατριχιαστική στιγμή που αφήνει την αρραβωνιαστικιά του να πεθάνει μετά το μοιραίο τροχαίο

Η ανατριχιαστική στιγμή που αφήνει την αρραβωνιαστικιά του να πεθάνει μετά το μοιραίο τροχαίο

Μετά το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην αρραβωνιαστικιά του, ο Cameron Jones παραδέχτηκε ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή.

Ο 30χρονος Cameron Jones καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή για τον θάνατο της αρραβωνιαστικιάς του Demi Leigh Mabbitt στο μοιραίο τροχαίο τους.

Σε πλάνα από κάμερες ασφαλείας φαίνεται ο Cameron Jones να αφήνει την αρραβωνιαστικιά του να πεθάνει στη μέση του δρόμου αφού τράκαραν με το αυτοκίνητό τους.

Ο Cameron Jones τράπηκε σε φυγή μετά το μοιραίο τροχαίο και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή για τον θάνατο της αρραβωνιαστικιάς του.

Σε μια προσπάθεια να καλύψει τα ίχνη του μετά το μοιραίο τροχαίο, ο Cameron Jones κατηγόρησε την αρραβωνιαστικιά του για τη σύγκρουση. «Πρέπει να πάρω τον άνθρωπο που οδηγούσε το αυτοκίνητο. Η σύντροφός μου μόλις τράκαρε το αυτοκίνητο» είπε στους μάρτυρες.

Η 25χρονη Demi πετάχτηκε 27 μέτρα μακριά από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο και υπέκυψε στα τραύματά της μια εβδομάδα μετά τη σύγκρουση.

Στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας καταγράφεται η υπερβολική ταχύτητα με την οποία έτρεχε το αυτοκίνητο και η στιγμή που εγκαταλείπει τη σκηνή του τροχαίου.

Ένας οδηγός εκτίμησε όιτ ο Cameron Jones έτρεχε με ταχύτητες μεταξύ 100 και 120 μιλίων ανά ώρα.

Ο Chad Pop, που είδε τη σκηνή του τροχαίου, περιέγραψε το σημείο «σαν να είχε σκάσει βόμβα», επισημαίνοντας πως «υπήρχαν κομμάτια του αυτοκινήτου παντού».

Υπέκυψε στα τραύματά της μετά από 7 ημέρες

Ήταν ένας άλλος μάρτυρας που βρήκε την Demi να κείτεται στην άκρη του δρόμου με σοβαρά τραύματα και της έκανε CPR μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο Cameron Jones έφυγε από τη σκηνή του τροχαίου, αφήνοντας μόνη την Demi που είχε υποστεί εκτεταμένα τραύματα και πέθανε μετά από επτά ημέρες στο νοσοκομείο.

Είχε υποστεί εκτεταμένα τραύματα στο κεφάλι και αντιμετωπίστηκε από την ομάδα εντατικής θεραπείας, αλλά η κατάστασή της χειροτέρεψε και το υπερηχογράφημα στην καρδιά της έδειξε ανωμαλίες.

Κηρύχθηκε νεκρή στις 12 Απριλίου στις 11:20 π.μ. μια εβδομάδα μετά το μοιραίο τροχαίο.

Τρεις εβδομάδες μετά το τραγικό τροχαίο, o Cameron Jones παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα στις 28 Απριλίου του τρέχοντος έτους.

Η απάντησή του ήταν κανένα σχόλιο σε όλες τις ερωτήσεις, αλλά παραδέχτηκε πως ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.

Sports in

Τα δεδομένα για Ποκουσέφσκι: Η προτεραιότητα, η Euroleague και μία σημαντική απόφαση

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι ένας παίκτης που ακούγεται έντονα για επιστροφή στην Ευρώπη, όμως τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα – Ποιες είναι οι σκέψεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024