Δυναμικό παρόν δίνει ο Ντόναλντ Τραμπ στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πενσυλβάνια.

Ο πρώην πρόεδρος ΗΠΑ και υποψήφιος με το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις εκλογές του Νοεμβρίου, φτάνοντας ύψωσε τη γροθιά του δείχνοντας ότι έχει αφήσει στο παρελθόν την απόπειρα εναντίον του.

Η εμφάνιση του Τραμπ με τον επίδεσμο στο αυτί δημιούργησε μια νέα τάση

Φόρος τιμής

Ο Τραμπ, αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Το μόνο που θύμιζε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, ήταν ένας μεγάλος λευκός επίδεσμος κάλυπτε μεγάλο μέρος του δεξιού του αυτιού, στο οποίο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τραυματίστηκε από τα πυρά που δέχθηκε.

H εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως δημιούργησε μία νέα τάση μεταξύ των Ρεπουμπλικανών. Πολλοί από τους παρευρισκόμενους στο συνέδριο, ως φόρο τιμής στον πρώην πρόεδρο διακρίνονται με λευκούς επιδέσμους στο δεξί τους αυτί, παρόμοιους με αυτόν που έφερε ο Τραμπ.

Σήμερα η ομιλία του Τραμπ

Σήμερα στο μεταξύ θα γίνει η πολυαναμενόμενη ομιλία του Τραμπ μετά την οποία θα πάρει και τυπικά το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Η βασική του αντίπαλος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις προκριματικές εκλογές, Νίκι Χέιλι, δήλωσε εχθές τη στήριξή της, στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με το MEGA, ο Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται να συνεχίσει το μοτίβο της συμφιλίωσης και της εθνικής ενότητας στην ομιλία του.