Η αγαπημένη σειρά του Netflix «Emily in Paris» έχει ξεκινήσει γυρίσματα για την 4η σεζόν και όλοι οι πρωταγωνιστές δημοσιεύουν φωτογραφίες από τα καινούργια επεισόδια.

Η τρίτη σεζόν άφησε τους πρωταγωνιστές με έναν γάμο που δεν έγινε, μια εγκυμοσύνη και έναν χωρισμό, τώρα θα δούμε αλλαγές στις ζωές τους αλλά και ένα ταξίδι στην Ρώμη που ίσως αλλάξει πολλά στην ζωή της Emily.

Το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν στις 15 Αυγούστου 2024 και το δεύτερο στις 12 Σεπτεμβρίου

Η νέα σεζόν, που το πρώτο μέρος της κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Αυγούστου, αρχίζει μετά τα «δραματικά γεγονότα του γάμου των Camille και Gabriel» σύμφωνα με την περιγραφή.

Η Emily είναι διχασμένη στα συναισθήματά της ανάμεσα σε δύο άντρες, αλλά τώρα ο Gabriel περιμένει μωρό με την πρώην του και οι χειρότεροι φόβοι του Alfie για εκείνη και τον Gabriel έχουν επιβεβαιωθεί.

Σε άλλες, παράλληλες ιστορίες, η κολλητή της, Mindy, ετοιμάζεται με την μπάντα της για τη Eurovision αλλά όταν τα χρήματα αρχίζουν να στερεύουν, πρέπει να γίνουν επινοητικοί.

Τι θα δούμε στο νέο κύκλο

Πληροφορίες για τη νέα σεζόν μιλούν για την αδιαμφισβήτητη χημεία μεταξύ Emily και Gabriel, που παραμένει και στον τέταρτο κύκλο επεισοδίων, ενώ «συνεργάζονται για ένα νέο αστέρι Μισελέν, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να ανατρέψουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί».

Το δεύτερο μέρος της νέας σεζόν θα ακολουθήσει στις 12 Σεπτεμβρίου και κάθε ένα θα έχει από πέντε επεισόδια.