Το ελληνικό καλοκαίρι, για ακόμη μια χρονιά απολαμβάνουν ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι.

Η ανάρτηση της Κάρλα Μπρούνι

Το πρωί της Παρασκευής, η Κάρλα Μπρούνι με αναρτήσεις της στο Instagram εδειχνε στους followers της να απολαμβάνει το φαγητό της δίπλα στη θάλασσα χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει πού βρίσκεται.
«Ελλάδα + Αγάπη = Ευδαιμονία …», έγραψε στη λεζάντα. Μία από τις follower που σχολίασαν ήταν η Τατιάνα Μπλάτνικ, η οποία έγραψε: «Καλημέρα, καλώς ήρθατε».

Σ’ ένα δεύτερο κλιπ βλέπουμε μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας και την Bruni, η οποία στρέφει την κάμερα προς τον σύζυγό της και αυτός χαμογελά γλυκά και αφήνει ένα τρυφερό φιλί στην κορυφή του κεφαλιού της.

Η Carla Bruni, αφού έδωσε συναυλία στην Ιταλία στις αρχές Ιουλίου, ετοίμασε τις βαλίτσες της και πέταξε για την Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, Nicolas Sarkozy, την κόρη τους Giulia και μια φίλη της τελευταίας

Πέρυσι απόλαυσαν Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Σημειώνεται ότι και πέρυσι το καλοκαίρι το ζευγάρι είχε επισκεφθεί πάλι τη χώρα μας και συγκεκριμένα την Αντίπαρο και τη Φολέγανδρο.

Η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί, παντρεύτηκαν στο Παρίσι στις 2 Φεβρουαρίου 2008. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα δείπνο το 2007 και έχει αποκτήσει μία κόρη, την 12χρονη Τζούλια.