Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία σε βάρος ενός οδηγού ταξί προχώρησαν δύο νεαροί τουρίστες από την Αυστρία, οι οποίοι βρέθηκαν στην Ελλάδα για διακοπές.

Οι Αυστριακοί τουρίστες κατήγγειλαν πως ο οδηγός ταξί τούς χρέωσε 100 ευρώ, για να τους φέρει από το Λιμάνι του Πειραιά στο κέντρο της Αθήνας και, όταν του ζήτησαν να δουν το ταξίμετρο, εκείνος -σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλουν- άρχισε να τους χτυπά.

«Με χτύπησε στα δόντια και έτρεχε αίμα από το στόμα μου»

Το νεαρό ζευγάρι μίλησε στο Star και περιέγραψε τις σκηνές τρόμου που βίωσε με τον οδηγό ταξί: «Με χτύπησε έτσι στα δόντια και μετά έτρεχε αίμα από το στόμα μου» ανέφερε ο Ρόμπιν. «Χτύπαγε με τα χέρια του παντού. Χτύπησε τον Ρόμπιν ευθεία και χτύπησε και εμένα, αλλά όχι τόσο δυνατά όσο εκείνον» τόνισε με τη σειρά της η Ανέτα.

«Μας είπε να πληρώσουμε 100 ευρώ για μία διαδρομή 20 λεπτών. Δείξε μου, σε παρακαλώ, το ταξίμετρο, θέλω να πληρώσω την επίσημη τιμή τού είπα. Και τότε έγινε πολύ επιθετικός, και άρχισε να φωνάζει» συνέχισε ο Ρόμπιν στην ίδια καταγγελία.

«Ούρλιαζε, θα σας βρω, θα σας βρω και φοβάμαι πάρα πολύ ότι θα έρθει με καμία μοτοσικλέτα για να μας ψάξει επειδή γνωρίζει ότι μένουμε εδώ» συμπλήρωσε, παράλληλα, η Ανέτα για την εμπειρία της.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν, οι υπόλοιποι συνάδελφοι του οδηγού ταξί, μόλις είδαν πως είχε ορμήξει στους τουρίστες, έπεσαν πάνω του με σκοπό να τον ακινητοποιήσουν, ωστόσο ήταν πολύ επιθετικός και δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν.